Butikssäljare till sommaren

Butikssäljare till sommaren

Bilia söker nu extrapersonal till butiken i Skövde. Som butikssäljare söker vi dig som har en utpräglad servicekänsla, ett stort naturligt driv och ett förtroendeingivande intryck. Bilia erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som butikssäljare brinner du för försäljning, är serviceinriktad och engagerad. Du jobbar enligt Bilias serviceprocess med försäljning av bildelar och tillbehör. I arbetet ingår att ge professionell rådgivning till våra kunder vid pris- och produktfrågor. Utöver detta arbetar du självständigt med beställning och distribution av bildelar och tillbehörsprodukter internt och externt. En viktig del i arbetet är att hålla sig uppdaterad i förekommande information från generalagenter och att vara med och vidareutveckla en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Vi ser helst att du har erfarenhet av aktiv och uppsökande försäljning. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Fordonsintresse är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har god prioriteringsförmåga och har lätt för att hantera ett växlande arbetstempo. Vidare har du ett positivt sätt att kommunicera på, en god samarbetsförmåga, strukturerat arbetssätt och är ordningsam, samt har glimten i ögat.

Anställningsform, omfattning och placeringsort
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid på Bilia i Skövde. Under perioden 4/5 - 8/8 2020. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Facklig representant för Unionen är Therese Steise, 010-49 767 86. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Svanström
Telefon 010-497 67 92
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.