Biluthyrare

Biluthyrare

Är du en positiv, kundorienterad, administrativ och mycket serviceinriktad person som vill vara med oss att sträva mot att vara branschens bästa servicebolag? Vi söker en biluthyrare till Bilia i Skövde. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som biluthyrare arbetar du med att ge service till våra kunder som besöker vår nya marknadsplats över disk och telefon samt ansvarar för uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta, rekonditionera och leverera hyrbilar till andra anläggningar. Kontrollera eventuella skador på fordon och ansvara för att dessa hanteras och dokumenteras korrekt. Arbetsuppgifterna är varierande och stundtals är arbetstempot högt. Då du dagligen möter kunder är du Bilias ansikte utåt och därför kommer det att läggas stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kompetenskrav
Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens, erfarenhet av administrativt arbete och är en van datoranvändare samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder. Har du tidigare arbetat inom biluthyrningsbranschen och är en van användare av Hertz uthyrningssystem är detta en merit. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Mycket serviceinriktad med kunden i fokus.
  • En god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder.
  • Flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo och omväxlande arbetsuppgifter.
  • Förmåga att organisera, prioritera och administrera.
  • En samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete.
Anställningsform, omfattning och placeringsort
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid i 6 månader med chans till förlängning. Placering är på Bilias anläggning i Skövde. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.