Transportledare med C-kort

Transportledare med C-kort

AÖS söker transportledare med C-kort

Om tjänsten
Som transportledare på Avfallshanteringen Östra Skaraborg kommer du att vara med och bidra till ett hållbart samhälle och bättre miljö. Du kommer att arbeta tillsammans med 10 chaufförer och du rapporterar till driftchefen.
Arbetet innebär planering, schemaläggning, leda, stötta, coacha gruppen samt själv vara ute i drift. Placeringsorten är på kontoret i Skövde och du arbetar i hela kommunen.

I din roll som transportledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Administrativt arbete
 • Ansvarig för att leda och arbeta i den dagliga driften
 • Schemaläggning, vilket innebär att fördela arbetet runt om i distriktet
 • Planera och utföra möten tillsammans med driftchefen
 • Ansvara för mindre inköp
 • Kontakt med kunder, fastighetsskötare, hyresvärdar, vaktmästare, hyresgäster m.fl.
I din roll innebär det att du med kort varsel går in och är med i driften vid t.ex. sjukdomar eller ledighet. Du kommer behöva prioritera och lägga om schemat vid oväntade situationer.

Arbetet är förlagt dagtid, måndag-torsdag 06:45-16:00 samt fredagar 06:45-13:00. Det kan förekomma arbete på röda dagar och övriga långhelger.

Tjänsten på Avfallshanteringen Östra Skaraborg som Transportledare med C-kort är en tillsvidareanställning med start provanställning.

Om dig
För denna roll krävs det att du har C-kort eftersom du också är ute i drift och har du YKB ser vi det som starkt meriterande.

Vi söker dig som vill bidra och arbeta för bättre miljö. Kommunikation och planering är din styrka och att du tillför trygghet till gruppen.
Vidare ser vi att du är strukturerad, flexibel, självgående, samarbetsvillig, med en stor portion av ödmjukhet. Du gillar variationen av arbetsuppgifter och du är inte rädd för att ta i och uppskattar en arbetsgrupp där det är högt i tak.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet som chaufför eller lastbilsförare
 • God datorkunskap samt goda kunskaper i excel
 • Erfarenhet som transportledare är meriterande
 • Att du klarar ett fysiskt tungt arbete
 • Tillför trygghet till arbetsgruppen där leda, kommunicera och planera är viktigt
 • Körkort B och C, YKB är meriterande
Svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Avfallshanteringen Östra Skaraborg
Avfallshanteringen Östra Skaraborg (AÖS) är ett kommunalförbund med Falköping, Gullspång, Hjo, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro och Töreboda kommuner som medlemmar. Vår uppgift är att ansvara för insamling, behandling, planering och information om hushållsavfall för ca 170 000 invånare. AÖS är en politiskt styrd organisation med kontor i Skövde.

Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt, senast 22 november. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Avfallshanteringen Östra Skaraborg med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Yvonne Rosell via yvonne.rosell@adecco.se alt. 073-684 71 67.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.