Fullstack-utvecklare

Fullstack-utvecklare

Vilka är vi?
Vi på ArkivDigital digitaliserar historiskt källmaterial med hjälp av nya och spännande teknologier. Vår onlinetjänst tillhandahåller idag ca 80 miljoner högupplösta bilder, och mer än 100 miljoner registerposter, vilket bl.a. gör oss till Sveriges största personregister. Våra kunder är bl.a. släktforskare, hembygdsforskare, historiker, och andra intresserade. Vi är idag ca 35 anställda fördelade på flera olika orter i landet. Vi ser oss själva som ett modernt teknikföretag med höga målsättningar om att leverera den bästa tjänsten inom vår bransch.

Vem söker vi?
Vi har massor med intressanta projekt framför oss och behöver nu stärka upp vårt utvecklingsteam med en erfaren, engagerad, och innovativ fullstack-utvecklare, till vårt nyetablerade kontor på Gothia Science Park i Skövde. Vi söker dig som i grunden har en gedigen högskole- eller universitetsutbildning inom systemutveckling, och som även har några års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling. Du känner dig bekväm med att jobba agilt och du har erfarenhet av projekt med kontinuerliga leveranser. Du arbetar bra självständigt, och du jobbar lika bra i team. Du är en noggrann, kreativ, och strukturerad problemlösare, som alltid har stort fokus på kvalité i dina leveranser.

Vi ser gärna att du har kompetens och erfarenhet inom några av följande områden och teknologier:
  • Ruby on Rails
  • HTML, CSS, JavaScript
  • Client-side JavaScript ramverk (jQuery, Angular, React, Ember)
  • Java
  • Groovy
  • Spring Framework
  • Git/GitHub
  • SQL/NoSQL Databaser
  • Elasticsearch
  • Docker

Vad vi erbjuder dig!
Här hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta med spännande och intressanta arbetsuppgifter med en stor portion variation. Här ger vi dig en unik chans att få vara med och påverka hur våra framtida tjänster skall utformas. Du får samtidigt möjligheten att jobba tillsammans med ett gäng duktiga kollegor som alla drivs av en genuin passion för teknik och hur tekniken kan nyttjas för att skapa bästa möjliga kundvärde. Här har du möjligheten att tillsammans med oss få vara med och bygga upp ett starkt utvecklingsteam i just Skövde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snabbast möjligt. Arbetet sker på plats på vårt kontor på Gothia Science Park i Skövde.
Mer info
Kontaktperson Samuel Wirzén
Telefon 073-023 46 32
Email Mejla Samuel Wirzén
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.arkivdigital.se/
Sista ansökningsdag 21 dec (39 dagar kvar)