Förrådskvinna/man, logistikassistent sökes med placering i Skövde

Förrådskvinna/man, logistikassistent sökes med placering i Skövde

Om tjänsten

Är du en person med stor drivkraft som vill ha ett spännande arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter?
Vi på Arena Personal söker en person till en av våra kunder i Skövde.
Förrådskvinna/man, logistikassistent arbetsuppgifter innefattar:
  • Logistikstöd.
  • Kundkontakt.
  • Material- och fordonshantering.
  • Hantering av materiel och fordon samt redovisning av materiel i SAP.
  • Vara delaktig i utvecklingsprocesser av befintliga arbetsmetoder.
Tjänsten kräver:
  • B och CE-kort
  • ADR klass 1
  • God datakunskap
Önskvärda kvalifikationer:
- Behörighet för stödbens- och motviktstruck samt hjullastare.

Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar heltid. Arebetstiderna är måndag-fredag kl. 07.00-16.00.

Din profil

Denna tjänst kräver att du har sinne för struktur och service och att du trivs när du får arbeta i en ansvarstagande roll. Du har mycket goda datakunskaper och en förmåga att uttrycka dig i så väl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av logistik är meriterande däremot är din framåtanda, vilja att samarbeta och förmågan att ta initiativ ännu viktigare. Det förekommer tunga lyft och därför ställer det krav på att du är i god fysisk form. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.