VD sökes till Anläggningsgruppen i Skaraborg

VD sökes till Anläggningsgruppen i Skaraborg

Anläggningsgruppen i Skaraborg (AGAB) bildades 1992 och är ett väletablerat företag inom entreprenadbranschen, mark och anläggningssektorn.

Vi sysselsätter ca 40 anställda och har resurser att utföra kvalificerade mark- och anläggningsarbeten för våra uppdragsgivare, allt från totalentreprenader till punktinsatser. Anläggningsgruppen arbetar framförallt i Västra Götaland med tyngdpunkt på gamla Skaraborgs län. Vårt huvudkontor ligger i Skövde och vi har också lokalkontor i Falköping och Lidköping. Via våra lokalkontor har vi möjlighet att kombinera högt utvecklad närservice, bra lokalkännedom och personliga kontakter.

Nu söker vi en affärsdriven VD till vårt huvudkontor i Skövde.

Arbetsuppgifter

I rollen som VD arbetar du med att leda och utveckla verksamheten framåt genom att hitta samt skapa nya lönsamma affärer. Du arbetar aktivt för att utveckla kundstocken och har ett helhetsansvar för verksamheten gällande försäljning, ekonomi och resultatuppföljning. Du är en stark ledare som brinner för att göra affärer samtidigt som du aktivt arbetar med att bevara samt utveckla företagets familjära känsla. Som VD ingår du också i moderbolagets utökade koncernledning och rapporterar direkt till koncern-VD.

Arbetsuppgifter:
  • Budget- och resultatansvar
  • Verksamhets- och affärsutveckling för fortsatt lönsam tillväxt
  • Personalansvar och personalutveckling samt utvecklandet av en fortsatt trivsam arbetsmiljö
Din profil

Vi söker dig som nu är redo för att ta nästa kliv på karriärstegen från en roll som regionchef, projektchef eller liknande. För att passa i rollen ser vi gärna att du har en teknisk utbildning från universitet eller högskola. Har du även en ekonomisk utbildning i bagaget ser vi det som meriterande.

Du har goda erfarenheter från anläggningsbranschen gällande kalkylering och övergripande byggteknisk juridik. Du har ett kundorienterat synsätt och brinner för att skapa affärer. Som person är du lyhörd, ödmjuk, affärsinriktad och en van ledare. I denna rekrytering lägger vi också stor vikt vid lokal förankring.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvariga rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129, monika.p.m@onepartnergroup.se eller Staffan Arkelöv på 0736-607534, staffan.arkelov@onepartnergroup.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se