Anläggningsgruppen växer - vill du vara med på resan?

Anläggningsgruppen växer - vill du vara med på resan?

Anläggningsgruppen är ett väletablerat företag inom entreprenadbranschen, mark och anläggningssektorn. Vi är ett företag med korta beslutsvägar som månar om våra kunder, att skapa en stolthet över de jobb vi utför och att skapa en hög kundnöjdhet. Detta lägger grunden för en lönsam verksamhet.

Vi sysselsätter idag drygt 40 anställda och har resurser att utföra kvalificerade mark- och anläggningsarbeten för våra uppdragsgivare inom bygg, kommuner, bostadsbolag och industrier. Vi gör allt ifrån totalentreprenader till punktinsatser. Via våra lokalkontor har vi möjlighet att kombinera högt utvecklad närservice, bra lokalkännedom och personliga kontakter.

Från vårt huvudkontor i Skövde samt våra lokalkontor i Lidköping och Falköping arbetar vi i hela Västra Götaland med tyngdpunkt på gamla Skaraborgs län.

Sedan 2 år tillbaka är Anläggningsgruppen en del av Infrea, som är en snabbt växande koncern med fokus på infrastruktur och samhällsbyggande.

Vi har nu påbörjat en spännande tillväxtresa och söker dig som har samma brinnande intresse för mark- och anläggning som vi och som framåt vill vara med och stärka vår verksamhet. Vi söker nu ett flertal spännande roller och matchar du det vi söker nedan kanske du är vår nästa platschef, kalkylator eller arbetsledare?

Arbetsuppgifter

I våra olika roller så får man ta ett brett ansvar där man arbetar med allt ifrån kalkyl, planering, inköp, utförande, uppföljning, försäljning och hållbarhetsfrågor. Man är också med och driver eller medverkar i flera olika mindre till medelstora projekt från start till mål. Beroende på roll så krävs olika fokus men generellt så är ledarskap, ekonomiskt resultat och hållbarhet viktigt. I vissa roller ingår även projekteringsuppgifter.

Profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mark, anläggning och hållbarhet och som vill vara del av ett team med stort engagemang som jobbar med målet att ha Skaraborgs mest nöjda kunder. Du kommer få vara del av ett väletablerat bolag med ägare som har höga tillväxtambitioner. För att passa hos oss tror vi att du har några års erfarenhet inom mark och anläggning eller närliggande område så som bygg, asfalt eller drift och underhåll. Vi värdesätter personer med ambition och högt engagemang som sätter laget före jaget och arbetar för och bidrar till ett gott samarbete och den gemensamma framgången.

Vi har huvudkontor i Skövde men placering kan även vara på något av våra andra kontor i Skaraborg.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se