Affärsdriven rådgivare sökes till Almi

Affärsdriven rådgivare sökes till Almi

Rådgivare inom ekonomi/finansiering som brinner för företagandet i Skaraborg

Almi Väst i Skaraborg söker nu en driven rådgivare som ska förstärka teamet med expertis inom affärsrådgivning och finansiering. Vi söker dig som vill göra verklig skillnad för entreprenörer och tillväxtföretag i hela Skaraborg. Har du kompetens inom ekonomi/finansiering från det privata näringslivet eller kanske själv drivit företag? Almi erbjuder en utåtriktad och stimulerande roll, där du möter små och medelstora företag i alla branscher, och med stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Arbetsuppgifter

Denna roll kommer vara inriktad på finansiering. Du kommer möta många entreprenörer och din uppgift är att analysera kundens behov av affärsutveckling och finansieringoch föreslå lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Rollen är en utåtriktad och rådgivande och du blir en viktig del av vårt team, du arrangerar och håller i vissa marknadsaktiviteter och seminarium samt har ett naturligt fokus på affärer och relationsbyggande. Du kommer att vara en viktig kugge för vårt arbete med entreprenörer och tillväxtföretag i hela Skaraborg där du ofta blir kundens första kontakt med Almi. På vårt kontor arbetar vi i team där vi drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter för att kunna bidra till så stor kundnytta som möjligt, varav vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta.

Vem är du?

Vi tror att du har:
  • Arbetat inom det privata näringslivet med ekonomi/finansiering och har en god förståelse för företagsekonomi och erfarenhet från flera olika branscher
  • En analytisk förmåga och kan bedöma en kunds behov
  • Förmågan att engagera dig och göra det lilla extra för dina kunder i varje situation
  • Drivit eget bolag eller är väl bekant med livet som egenföretagare med förståelse kring små och medelstora företags utmaningar och möjligheter
  • Ett coachande förhållningssätt
  • Ett affärsdriv och gillar att leverera
  • Ett sinne för affärer och skapa nya kontaktytor
Vi hoppas även du har:
  • Ett väluppbyggt nätverk inom regionen
  • Ett intresse för hållbarhet och hållbara företag.
  • En akademisk utbildning inom relevant område
Vad kan Almi erbjuda dig?

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse - vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov, vi möter företag i alla faser och branscher och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår i deras tillväxtresa. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.

Som medarbetare på Almis kontor i Skövde kommer du till en innovativ och öppen miljö med erfarna kollegor i en miljö som präglas av teamkänsla. Du får vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar. Vill du vara med och påverka affärsutvecklingen i region Skaraborg så är detta en mycket spännande roll.

Se gärna mer om Almi här; https://www.youtube.com/watch?v=TMtyZNzI4IM#action=share

Fler videos från våra kunder: https://www.youtube.com/watch?v=iN_bRT6yRfY

https://www.youtube.com/watch?v=4k9CLZs_Fp0

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se