Processingenjör till DS Smith Mariestad

Processingenjör till DS Smith Mariestad

Vill du arbeta med produktion i världsklass och tycker om ett högt tempo? Ser du utmaningar som möjligheter snarare än problem?

Vill du ha en ny utmaning och jobba i ett hållbart och lönsamt företag?

Då är kanske du den vi söker!

Vi stärker nu vårt team för processteknik och söker en processingenjör.
Som processingenjör på DS Smith ansvarar du för att effektivisera och optimera våra maskiner och flöden. I rollen ingår det att säkra kvalitet och supporta både produktion och vår designavdelning.
Du är tidigt delaktig för beredning av processer och maskinanskaffningar vid nya investeringar och ombyggnationer.

Vidare ansvarar du också för uppföljningar av processer där du följer upp resultat som exempelvis produktivitet, kvalitet, ställtider och mycket mer. Du jobbar också löpande med förbättringsarbete och rationaliseringar på såväl processer som utrustning och flöden.
Tjänsten är placerad i Mariestad vissa resor utomlands kan komma att förekomma.

Det här är ett stimulerande arbete för dig som är självgående och kan ta egna initiativ samtidigt som du hanterar många kontaktpersoner både internt och externt. Du kommer att arbeta med tvärfunktionella projekt och vi förväntar oss att du kan arbeta strukturerat mot gemensamt uppsatta mål och tidsplaner. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation samtidigt som kan ta ansvar för att driva våra produktionstekniska projekt. Du är lösningsorienterad och värnar om kvalitet och säkerhet. Utveckling, förändringar och effektiva arbetssätt är något du brinner för.

Vi söker dig som har:
  • Tidigare erfarenhet av produktionsprocesser.
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, eller annan likvärdig utbildning, alternativt liknande arbete inom branschen om minst två år, är ett krav.
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
  • Kunskaper inom Lean Produktion, FMEA och Styrplan är meriterande
I övrigt ser vi det som meriterande om du har en underhållsteknisk bakgrund.

I denna rekrytering samarbetar DS Smith med Adecco.

Om DS Smith

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith har strategiskt belägna enheter, nära kunden. Huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har en wellenhet med fabriker i Värnamo och Mariestad. Andra affärsenheter är Display samt Förpackningsservice. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med säte i London. DS Smith i Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK.

Läs mer på https://www.dssmith.com/sv/packaging.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se, 073-684 77 07. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se I denna process arbetar vi löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Processingenjör, Teknik, Mariestad, DS Smith, Maskinteknik, Adecco, Maskinsäkerhet, Maskindirektiv, Produktionstekniker, Underhållsingenjör
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.