Personal- & ekonomiadministratör till kund i Skövde

Personal- & ekonomiadministratör till kund i Skövde

Är du nyexaminerad från högskolan alternativt har erfarenhet av HR och ekonomifrågor? Finns du tillgänglig omgående? Då ska du söka denna tjänst!

OM TJÄNSTEN I denna tjänst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära personalfrågor och ekonomirelaterade uppgifter. Du kommer arbeta med leverantörsreskontra, uppläggning av nya projekt i företagets affärssystem samt anmälningar till olika myndigheter. Det tillkommer även fakturahantering samt övrig administration.
Gällande HR-relaterade uppgifter kommer du arbeta med on/off boardning, frågor gällande friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, administration, vara behjälplig av företagets lärlingar, fordonsadministration etc.

Tjänsten är en heltidstjänst och är förlagd dagtid, måndag-fredag. Du bör finnas tillgänglig omgående.
Detta är ett konsultuppdrag där förhoppningen är att bli anställd av kunden.

OM DIG Vi söker dig som har högskoleutbildning i personal och ekonomifrågor alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Som person är du en lagspelare och är uppmärksam på att verksamheten fungerar som den ska. Du är social, strukturerad, noggrann men också effektiv. Du tycker om att vara behjälplig till dina kollegor. Det är meriterande är om du tidigare har arbetet i någon form av affärssystem.

Viktigt för tjänsten är:
  • Nyexaminerad från högskolan med inriktning HR och ekonomi alt. har motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Du är en lagspelare och arbetar på ett strukturerad men effektivt sätt
  • Finns tillgänglig omgående
Du har mycket goda kusnkaper i svenska, både i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

OM ADECCO Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindvall@adecco.se alt. på 076 941 27 16.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

SÖKORD Skövde, Skaraborg, HR, personal, ekonomifrågor
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.