Nu söker vi Industriell projektledare

Nu söker vi Industriell projektledare

Vill du jobba på ett av Skövdes mest attraktiva företag? Har du erfarenhet av projektledning och produktionsteknik? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänsten
Som Industriell projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att tillsammans med flera olika avdelningar säkerställa produktuppdateringar för nuvarande och framtida produkter. Du kommer att delta som representant för flera projekt samtidigt som du leder lokala eller globala industrialisering team.
Resor förekommer både inrikes och utrikes. Arbetstiderna är förlagda dagtid.

I din roll som Industriell projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerhetsställa uppdateringar för nuvarande och framtida produkter
  • Du kommer leda lokala och globala industrialiseringsteam
  • Resa både inrikes och utrikes
Om dig
Vi söker dig som har en Högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande inom området. Vi ser att du har erfarenhet inom projektledning och produktionsteknik och/eller produktutveckling. Har du ledarerfarenhet ser vi det som meriterande.

Vidare ser vi att du som söker är driven, har förmågan att bygga nya relationer och vara självgående i ditt arbete. Du ska vara lyhörd, öppen och innovativ.

Du brinner för problemlösning och ser förändringar som en möjlighet. Du är driven och tar dig an nya spännande projekt då du har viljan att utveckla dina erfarenheter och kompetenser.

Viktigt för tjänsten är:
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av projektledning, produktionsteknik och/eller produktutveckling
  • Goda kunskaper i tal och skrift för både svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Industriell projektledare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 7 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start vid överenskommelse men rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jennifer Andersson via 0500-44 57 70.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.