Montörer till Volvo Car Engine Skövde

Montörer till Volvo Car Engine Skövde

Har du en gymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande? Tycker du om att arbeta såväl självständigt som i grupp? Kan du börja arbeta med kort varsel? Nu söker vi dig som vill bli anställd hos oss på Adecco och arbeta som konsult på Volvo Car Engine Skövde.

Om Volvo
På Volvo Car Engine Skövde är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår motorfabrik arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier - med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionsteam har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och teamutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Engine Skövde platsen där du kan nå framgång.

Om tjänsten
Som montör kommer du att arbeta för ditt lag genom att du följer gemensamma arbetssätt och metoder. Du kommer att arbeta mycket självständigt men trivs även i grupp. Vidare bör du känna dig bekväm med varierande arbetstider då det kan bli aktuellt med allt ifrån 2-skift, 4-skift. natt till helgskift.

Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • 3-årigt gymnasium med teknisk inriktning eller annan motsvarande utbildning
Om dig
Vi söker efter dig med gymnasial teknisk utbildningsbakgrund, eller liknade. Du har erfarenhet av industriarbete och gärna monteringsvana. Truckkort är meriterande men inget krav. Vi ser positivt på om du har utbildning eller erfarenhet inom CNC. Som person är du driven och noggrann. Du har förmåga att se lösningar framför problem och är samarbetsvillig. Vi tror att du med ett tekniskt intresse kommer att trivas här. B-körkort är ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, montör till Volvo Car Engine, teknik utbildning, Skövde, Adecco
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.