Kundtjänstmedarbetare till Avfallshanteringen Östra Skaraborg

Kundtjänstmedarbetare till Avfallshanteringen Östra Skaraborg

Brinner du för att ge högsta möjliga service till kunder? Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst? Då kan den här tjänsten hos Avfallshanteringen Östra Skaraborg vara något för dig!

Avfallshantering Östra Skaraborg (AÖS) är ett kommunalförbund med Falköping, Gullspång, Hjo, Karlsborg, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro och Töreboda kommuner som medlemmar. Vår uppgift är att ansvara för insamling, behandling, planering och information om hushållsavfallet för ca 170 000 invånare. AÖS är en politiskt styrd myndighet med kontor i Skövde.

Om tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare på AÖS kommer du arbeta i en grupp om fyra där tanken är att man i viss mån roterar arbetsuppgifterna i gruppen. Du kommer hantera fakturafrågor, abonnemangsändringar, ägarbyten och hanterar dispensansökningar. Du kommer att arbeta med datorn som ditt främsta verktyg.

Centralt när det kommer till kundtjänstarbete är att alltid försöka ge högsta service gentemot de kunder som du möter och att du kan ta beslut som gynnar både företaget och kunderna. I tjänsten får du möjlighet att vässa dina administrativa färdigheter samt din förmåga att hantera kunder.

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Vara behjälplig för kunderna via telefon och mail
  • Hantera grundläggande ekonomiuppgifter, exempelvis kundreskontra
  • Administrera ärenden i datorsystem
  • Ge kunder en god upplevelse av företaget
Om dig
Vi söker dig som har lätt för att förstå och kommunicera med kund. Kanske har du tidigare jobbat inom service eller har tidigare erfarenhet från kundtjänst. Viktigt är att du brinner för att hjälpa personer och tycker om att ha kundkontakt. Har du tidigare erfarenhet av exempelvis kundtjänst, ekonomi eller administration är det meriterande.

Viktigt är att du hanterar svenska i tal och skrift. Talar du engelska eller tyska är det också meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Service minded
  • Problemlösare
Vidare ser vi att du är social, ansvarsfull, driven och kan arbeta under press.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Avfallshanteringen Östra Skaraborg har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetstider för den aktuella tjänsten är dagtid måndag-fredag.

Om ansökan
Sök så snart som möjligt, dock senast 14 november 2018. Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP och MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Grandt 036-351036 eller frida.grandt@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan senast den 25 November 2018.
Mer info
Kontaktperson Frida Grandt
Telefon 036-351036
Område Skövde
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.