Controller med 2-3 års erfarenhet

Controller med 2-3 års erfarenhet

Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som Civilekonom eller motsvarande med några års relevant erfarenhet som controller eller som redovisningsekonom.
Du har mycket goda erfarenheter av att arbeta med uppföljningar. bokslut, analyser, rapporter, budget & prognoser .Dialog med SnapOn till viss del, vad gäller försäkringsfrågor och vad det gäller värden i fabriken.
Vidare ser vi att du har god erfarenhet av att arbeta i officepaketet, särskilt Excel och har vana av att arbeta i olika affärssystem.Meriterande är om du har erfarenhet från tillverkande industri samt att ha arbetat i ett internationellt företag.

Som person ser vi att du trivs i en drivande roll med högt tempo där du får ta ansvar och är van att arbeta mot deadlines. Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, flexibel, analytisk, strukturerad och brinner för att göra ett bra arbete.

Viktigt för tjänsten är att du:
  • Besitter en god allmän datorvana, i synnerhet Excel och har erfarenhet från olika affärssystem.
  • Har en högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande och har mångårig erfarenhet utav att ha arbetat som controller eller med redovisning.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marianne Johansson via mail: marianne.johansson@adecco.se
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 okt 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.