Utesäljare AD Butik Skövde

Utesäljare AD Butik Skövde

Ad Butik fortsätter att växa och vi söker nu en utesäljare till vår butik i Skövde. Som utesäljare arbetar du självständigt med uppsökande kundbearbetning där den långsiktiga relationen, uppföljningen och supporten väger tyngst för att lyckas över tid.

Du behöver vara engagerad, strukturerad och ha ett intresse för branschen vi verkar i. I det dagliga arbetet kommer du att ställas för en mängd olika frågeställningar och problem att lösa vilket gör att du behöver vara flexibel, ansvarstagande och ärlig för att trivas i rollen.
Att ha förmågan att driva en affär eller ett projekt från start till mål, oavsett uppdragets storlek är också viktigt.

Erfarenhet från liknande arbete ger en fördel samt vana att jobba i CRM system. Den täta kontakten med kunder, den interna organisationen, leverantörer mm. gör att du behöver läsa, prata och förstå svenska problemfritt samt ha goda kunskaper i engelska. Du är bekväm i olika datamiljöer och har lätt att lära sig system och program.

B körkort är ett krav.

Är du personen vi söker? Skicka då CV och personligt brev via länken nedan för att eventuellt få möjlighet att vara en del av vår tillväxtsresa tillsammans med bra kollegor och ett växande varumärke.

Vi anställer löpande.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (24 dagar kvar)