Provtagare på deltid till Werlabs!

Provtagare på deltid till Werlabs!

Om du under rådande Coronasituation vill göra skillnad och samhällsnytta så kan detta vara din möjlighet. Företaget Werlabs hjälper deras kunder att genomföra tester av Covid-19. Nu behöver de studerande läkare, sjuksköterskor eller undersköterskor som omgående kan börja och hjälpa till med provtagning. Sök redan idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Werlabs grundades i Stockholm 2013 och erbjuder idag en mangd olika halsokontroller till manniskor som proaktivt vill följa, förstå och förbättra sin hälsa. Werlabs har nu ställt om sin verksamhet till att även fokusera på tester av Covid-19 och kommer framöver även att sköta vaccinering. Det gör att Werlabs har ett stort behov av provtagare. I tjänsten kommer du genomföra en stor mängd snabbtester hos flera av deras kunder för att se om personerna har en pågående Covid-19 infektion.

Testerna utförs hos Werlabs kunder på olika arbetsplatser inom Skövde-området. I arbetet kommer det läggas stor vikt vid säkerhet då du kommer att befinna dig bakom ett skyddsglas samt använda rekommenderad skyddsutrustning. Tjänsten kommer även innefatta resor i tjänsten då du kommer ha möjlighet att till arbete hos Werlabs kunder i närliggande städer. Då ingår givetvis betalt boende och möjligheten att avnjuta en god hotellfrukost!

Inför uppdraget får du en utbildning, introduktion och tillgång till skyddsutrustningen. Detta är en flexibel tjänst med korta och långa pass mellan måndag till fredag. För dig som studerar är det en otrolig möjlighet att få omsätta teoretiska kunskaper i praktik och utvecklas!

Uppdraget är löpande utifrån behov. Introduktionen kommer ske i nära anslutning till startdatumet och där är det viktigt att du har möjlighet att delta för att kunna påbörja uppdraget.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Arbeta med nasopharynx provtagning

Vi söker dig som
 • Studerar just nu på sjuksköterskeutbildningen, läkarprogrammet eller till undersköterska
 • Har examen från ovanstående utbildning, men som nu studerar något annat, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
 • Obehindrat behärskar svenska språket i tal och skrift
 • Har varit symptomfri i två veckor
 • Har möjlighet starta uppdraget omgående
 • I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper
Som person är du:
 • Noggrann
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: v.19 - v.27 och eventuell uppstart igen v.30 (beroende på covid-situationen)
 • Omfattning: Deltid - måndagar och torsdagar varje vecka. Passen ligger fördelade på både dagtid och kvällstid och behovet kan komma att variera.
 • Placering: Varierande inom Skövde och Vara
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Werlabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Werlabs grundades i Stockholm 2013 av allmanlakaren Rickard Lagerqvist efter att han konstaterat att manga av de folksjukdomar som han dagligen behandlade sina patienter for hade kunnat forebyggas. Manga patienter var alltsa sjuka, helt i onodan! Ett blodprov hade daremot tidigt kunnat visa om dessa patienter befunnit sig i en riskzon for att drabbas av livsstilssjukdomar.Idag erbjuder vi en mangd olika halsokontroller till manniskor som proaktivt vill folja, forsta och forbattra sin halsa. Du kan valja att gora din halsokontroll pa over 140 olika provtagningsstallen, fran Umeå i norr till Malmo i soder.