Projektingenjör till Trafikverket i Skövde!

Projektingenjör till Trafikverket i Skövde!

Trafikverket fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta smart infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige. Detta är förmodligen en av de bästa chanserna på länge att få raketstarta din karriär genom att arbeta i stora och komplexa projekt och samtidigt få lära dig allt om anläggningsbranschen. Du får en roll som projektingenjör och kommer att vistas i en utvecklande miljö med högt tempo och mycket eget ansvar. För dig som utöver ovan nämnt vill ha utveckling och utbildning som ett inslag i din tjänst så är detta rätt jobb för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till Skövde, med start så snart som möjligt (överseende med eventuell uppsägningstid). Du kommer arbeta inom verksamhetsområde Underhåll, dem ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar dem grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid. Vi kommer börja med att skriva kontrakt på 6 månader, som löpande kommer att förlängas om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör arbetar du tillsammans med erfarna projektledare inom underhåll. Ditt område är komplext med högtrafikerade vägar, många intressenter och stora infrastrukturprojekt där Trafikverkets samarbete med dem är betydande för att minimera trafikstörningar.

Du kommer tillexempel att:
 • Stödja projektledaren i planering och uppföljning avseende tid, kostnad, omfattning, risker, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö
 • Strukturera och administrera projekten i Trafikverkets projektsystem
 • Bistå projektledaren i interna och externa kontakter med till exempel entreprenörer, allmänheten och kommuner
 • Självständigt driva vissa delar inom ett projekt och även leda vissa mindre projekt i sin helhet
Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll och relationsskapande miljö. Trafikverket och rollen, i kombination med det skräddarsydda utbildningspaketet, erbjuder dig en unik möjlighet att få kontinuerlig utveckling i en dynamisk och spännande organisation.

Vi söker dig som
 • Har som lägst högskoleexamen med teknisk, ekonomisk eller administrativ inriktning
 • Har administrativ erfarenhet
 • Har körkort B
 • Har goda kunskaper i Excel och intresse för digitala verktyg
 • Talar och skriver obehindrad svenska
Det är meriterande om du:
 • Har utbildning och/eller har erfarenhet inom projektledning
 • Har erfarenhet av riskhantering, tidsplanering och ekonomihantering i projekt.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Som person har du ett stort driv att utveckla dig själv och att driva dina arbetsuppgifter i målets riktning. Du behöver vara naturligt strukturerad och noggrann samtidigt som vi ser att det är avgörande att du har en god samarbetsförmåga. Då du kommer ta till dig stora volymer med information är det viktigt att du har en förmåga att sålla bland informationen du får till dig och trivs med att administrera detta.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Skövde
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork