Servicesnickare

Servicesnickare

Är du en snickare som brinner för service? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Som servicesnickare ingår du i vår tekniska förvaltning som består av fastighetsförvaltare, hantverkare och tekniker med olika inriktningar. Det är en självständig tjänst där du planerar dagen själv i samförstånd med kollegor och hyresgäster i syfte att åstadkomma hög kundnöjdhet och väl underhållna anläggningar.

Arbetsuppgifter

Jobbet är omväxlande då det finns en stor variation av nya och äldre fastigheter. Som servicesnickare arbetar du med alla förekommande reparationer i lägenheter och övriga utrymmen i våra fastigheter.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Tillsyn, skötsel och förebyggande underhåll på bolagets fastigheter.
  • Reparation och mindre ombyggnationer.
  • Delaktighet i genomförande av mindre ombyggnadsprojekt kopplat till underhållsplanen.
  • Ta emot intern felanmälan samt informera, åtgärda och återkoppla till kunden.
För att leva upp till förväntningarna krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Andra viktiga egenskaper är att du är ansvarsfull och flexibel, har social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ, arbeta målinriktat och du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet. Din förmåga att samarbeta med andra är lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja och engagemang är en förutsättning för att trivas som servicesnickare.

Utbildning och kompetens

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom bygg alternativt mångårig erfarenhet av byggservice.

Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling via intern och extern utbildning samt förutsättningar för vidareutveckling. Vi eftersträvar ett arbetsklimat som präglas av respekt, förståelse och kunskap.

Skövdebostäder har som mål att skapa en jämn könsfördelning i samtliga befattningar.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Nilsson, chef för teknisk förvaltning på telefon 0500 - 47 74 03.

Tjänsten regleras enligt Byggavtalet. Lokal facklig företrädare för Byggnads är Jimmy Krantz som nås på telefon 0500-47 74 88.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 29 maj 2022. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.

Krav
  • B-körkort
Meriterande
  • Gymnasial byggutbildning eller motsvarande
  • Minst 3-års arbetslivserfarenhet inom byggservice
Mer info
Kontaktperson Tobias Nilsson, chef för teknisk förvaltning
Telefon 0500 - 47 74 03
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skovdebostader.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För Skövdebostäder är kundnöjdhet, samhällsnytta, hållbarhet och engagerade medarbetare frågor som står högt på agendan. Vi är Skövdes allmännyttiga bostadsföretag med över 5000 lägenheter av alla tänkbara slag och storlekar.

Som allmännyttigt bolag kombinerar vi samhällsansvar och affärsmässighet.
Det innebär att vi tillhandahåller trygga och trivsamma boende för alla i kombination med en stabil ekonomi. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull.
Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.

Vi vill också att alla våra medarbetare ska vilja rekommendera oss som arbetsgivare och vara ambassadörer och vi har ett eNPS på 55 (employee
Net Promotor Score). Vi hoppas du vill bli en av oss!