Kvartersvärd

Kvartersvärd

Som kvartersvärd är du hyresgästens viktigaste kontaktperson och bolagets ansikte utåt inom ett geografiskt område som du ansvarar för. Dina främsta uppgifter är att ge god service och bygga förtroendeingivande relationer.

Arbetsuppgifter
Som kvartersvärd ingår du i en grupp med andra kvarters- och miljövärdar. Jobbet är mycket omväxlande med både praktiskt och administrativt arbete. Arbetsuppgifterna består främst av kontakt med hyresgäster i olika ärenden såsom:
  • Serviceärenden och boendefrågor.
  • Enklare reparationer och servicearbeten.
  • Introduktioner och besiktningar i samband med in- och avflyttningar.
  • Lokalvård och tillsyn i allmänna utrymmen.
För att leva upp till förväntningarna krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat. Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja och engagemang är en förutsättning för att trivas som kvartersvärd.

Utbildning, erfarenhet och egenskaper
Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom serviceyrke. Kunskaper och intresse för VVS, el och/eller snickeri är meriterande liksom administrativ vana och erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du har B-körkort och datorvana, samt en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, gärna på flera språk.

Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling via intern och extern utbildning samt förutsättningar för vidareutveckling. Vi eftersträvar ett arbetsklimat som präglas av respekt, förståelse och kunskap.

Skövdebostäder har som mål att skapa en jämn könsfördelning i samtliga befattningar.

Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Vill du veta mer kontaktar du Erik Pettersson på telefon 0500-47 74 23.

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg som nås på telefon 0500-47 74 81.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 19 januari. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skovdebostader.se
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka
5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boenden i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 100 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.