Kommunikatör med möjlighet till traineetjänst

Kommunikatör med möjlighet till traineetjänst

Är du sugen på att utvecklas som kommunikatör i en dynamisk organisation genom operativt arbete? Då är du kanske vår nya kommunikatör. Som kommunikatör ska du i första hand arbeta operativt med produktion av material till våra olika kanaler, allt från webbtexter och inlägg i sociala medier till trapphusinformation och andra kundnära texter. Du hanterar foto, film och texter i olika format. Har du dessutom en examen som är mindre än ett och ett halvt år gammal i höst kommer du få möjlighet att delta i vår branschorganisations (SABO) traineeprogram och verkligen få en flygande start på ditt arbetsliv.

Tjänsten som kommunikatör är en operativ roll där du kommer att ha flera arbetsuppgifter pågående parallellt. Det innebär att du som person måste vara stresstålig, flexibel och generalist inom kommunikation och produktion. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och självgående i att driva processer. Jobbet är något för dig som vill få en spännande möjlighet att komma in i ett framåt företag. Är du dessutom nyligen utexaminerad har vi möjlighet att till hösten erbjuda dig plats i vår branschorganisations traineeprogram som innebär att du får en unik chans att tidigt lära dig en bransch på djupet.

Arbetsuppgifter
En stor del av arbetet handlar om att producera material i olika former. Det kan vara allt från enklare informationstexter, inlägg på sociala medier till projektledning av vår kundtidning Hyr & häpna. Din placering blir på marknadsavdelningen och du rapporterar till marknadschefen. Du kommer att samarbeta med kollegorna inom avdelningen som idag består av två kommunikatörer, en kommunikationsadministratör, tre uthyrare, två kundtjänstmedarbetare och en kontorsassistent. I tjänsten ingår även att utföra på avdelningen övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Möjlighet till traineeprogram
Om du kvalificerar för SABOs traineeprogram kommer du att få delta i fem gemensamma utbildningspass på tre dagar var. Under utbildningspassen kommer du bland annat lära dig om ekonomi, juridik, omvärldsanalys, kundrelationer, affärsmannaskap, fastighetsutveckling och ledarskap. Vid sidan av faktakunskaper stödjs och utmanas du i din personliga utveckling.

Utbildning och kompetens
Vi ser att du:
  • har en akademisk examen gärna inom medie- och kommunikationsvetenskap eller liknande eller adekvat arbetslivserfarenhet. Att du är nyutexaminerad är inget hinder.
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Flera språk är en merit.
  • har god kunskap i Officepaketet
  • har goda kunskaper i Photoshop, InDesign och Illustrator. Fler programvaror är en merit.
  • har vana av någon form av webbpubliceringssystem. Bolaget använder sig idag av Sharepoint och Vitec portal.
  • har lätt för att använda en kreativ sida och komma på nya idéer.
  • är bekväm med att arbeta affärsmässigt.
  • gärna arbetar i hela spannet från enklare till mer avancerade uppgifter med operativt fokus.
  • har god samarbetsförmåga.
  • har B-körkort.

Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till juni 2020 med möjlighet till förlängning och med tillträde så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta marknadschef Lina Eklund Svensson på telefon 0500-47 74 04. Facklig företrädare för Vision är Mattias Eriksson, han nås på telefon 0500-47 74 07.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 3 februari 2019. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Mer info

Om arbetsgivaren

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede, vi är därför i behov av ytterligare förstärkning.