Drifttekniker

Drifttekniker

Är du en serviceinriktad injusterare eller tekniker inom VVS som gillar problemlösning och ordning och reda? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Som drifttekniker ingår du i vår tekniska förvaltning som består av fastighetsförvaltare, hantverkare och tekniker med olika inriktningar. Det är en självständig tjänst där du planerar dagen själv i samförstånd med kollegor och hyresgäster. Vi söker därför en person som har tidigare erfarenhet som drifttekniker med injustering som specialistområde.

Arbetsuppgifter

Jobbet är omväxlande då det finns en stor variation av nya och äldre fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår att jobba med:
  • Tillsyn och skötsel av system för värme, kylning, ventilation och energiåtervinning. Även energieffektivisering och driftoptimering av systemen.
  • Felsökningar av VVS-system.
  • Injusteringar och övriga driftunderhåll.
  • Delaktig i genomförande av ombyggnadsprojekt kopplat till underhållsplanen för VVS.
  • Ta emot felanmälan samt åtgärda och återkoppla till kunden.

Utbildning och kompetens


Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har lämplig teknisk utbildning, gärna från högskola eller YH-utbildning, alternativt är du VVS-montör med mångårig erfarenhet med en relevant påbyggnadsutbildning. Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda.

Som person är du kundorienterad och har en positiv attityd, du har förmåga att utveckla goda relationer då du till stor del är ute hos våra kunder. Du ser alltid till att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet. B-körkort är ett krav.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Tobias Nilsson, chef för teknisk förvaltning, på 0500-47 74 03. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg, han nås på telefon 0500-47 74 81.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 31 augusti 2019. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skovdebostader.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka
5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boenden i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 100 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.