Drifttekniker

Drifttekniker

Har du ett brinnande teknikintresse, är driven samt redo för nya utmaningar? Sök tjänsten som drifttekniker till vår verksamhet i Bergslagen!

Verksamheten består i huvudsak av värmeproduktionsanläggningar i Horndal, Skinnskatteberg och Virsbo. Vi levererar hetvatten till industri och fjärrvärmekunder, samt kylvatten till industrikunder. Även andra uppdrag ingår där vi underhåller och sköter kunders värme- och kylanläggningar. Verksamheten består av 4 medarbetare och tjänsten är placerad i Skinnskatteberg, men innebär arbete vid alla produktionsanläggningarna.

Som drifttekniker ansvarar du för drift och underhåll av pannor med kringutrustning, samt övrig media på anläggningarna. I tjänsten ingår beredskap/jour var 4:e vecka. Servicebil med hemgaragering ingår, vilket innebär att man utgår från hemmet med servicebilen.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå
  • Några års erfarenhet som drifttekniker, mekaniker eller fastighetstekniker
  • Allmän teknisk kunskapsbredd
  • Behärska svenska mycket väl i tal och skrift
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • God datorvana
  • B-körkort är ett krav
Meriterande
  • Erfarenhet av pannskötsel
För att trivas i rollen som tekniker har du ett genuint intresse för teknik och en dokumenterad bred erfarenhet av drift och underhåll. Du är strukturerad i ditt arbete, uppskattar kundkontakt och att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Rekryterande chef Kenn Kjellsson 072-5068283

Rekryterare Sandra Axlund, telefon 070-3861304
Mer info
Område Skinnskatteberg
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.