Styr- och Reglerspecialist till Systemair

Styr- och Reglerspecialist till Systemair

Systemair är ett ledande internationellt ventilationsföretag med verksamheter i 52 länder runt om i världen. Just nu utökar de sitt redan starka team med ytterligare en Styr- och Reglerspecialist i Skinnskatteberg. Fabriken och huvudkontoret ligger vackert beläget på varsin sida om sjön i hjärtat av Skinnskatteberg. I fabriken tillverkas många av Systemairs egna produkter som på olika sätt bidrar till att förbättra inomhusklimatet med hjälp av energieffektivitet och hållbarhet som minskar koldioxidutsläppen.

Vill du vara med på resan? Är du Systemairs nästa Styr- och reglerspecialist? Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten:

Professionals Nord hjälper just nu Systemair att rekrytera en Styr- och Reglerspecialist. Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt av Systemair. Bolaget i sig är mitt i en spännande expansionsresa i en bransch under ständig utveckling där du får möjlighet att vara med och utveckla allt från teknologin kring produkter till processer och arbetssätt. Systemair erbjuder även stora utvecklingsmöjligheter att få växa både i sin roll men också inom Systemair som företag både nationellt och globalt. Till fabriken och kontoret i Skinnskatteberg välkomnas du till ett härligt team av tekniker och konstruktörer där du erbjuds en gedigen introduktion för att komma in ordentligt i arbetsgruppen och i själva arbetet. Frågor kring tjänsten hänvisar vi till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Som Styr- och Reglerspecialist hos Systemair arbetar du med både hårdvara och mjukvara för deras egna produkter. Du ansvarar för att skapa specifikationer för funktionsimplementering i mjukvaran som kontrollerar ventilationen och säkerställa att det fungerar enligt förväntan. I det arbetet ingår även utvärdering och utveckling av själva valideringsprocessen mot leverantören. Du bistår också El-konstruktören i skapandet av specifikationer för själva hårdvaran. Du representerar din arbetsgrupp inom ditt område och arbetar med att driva ärenden i olika projektmöten och bistår Produktchefen med dokumentation.

Vi söker dig som:

Drivs av att arbeta i en internationell miljö på ett kundorienterat sätt och som har förmågan att se och implementera förbättringar i verksamheten. Med korta beslutsled och högt i tak uppmuntras du till att vara med och påverka arbetet varje dag. Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Systemair. Du behöver kunna hantera stressfulla situationer och på ett strukturerat sätt hitta lösningar på problem som kan uppstå i verksamheten. Du är driven och engagerad i att uppfylla mål och hålla tidsplaner. Som en del av teamet har du en god kommunikationsförmåga och respekterar allas olika åsikter samtidigt som du inte har några problem med att uttrycka din åsikt och är trygg i dig själv.

Krav för tjänsten:
  • Teknisk högskoleutbildning, gärna med ett par års arbetslivserfarenhet.
  • Kunskap inom PLC programmering.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift.
  • Körkort B.
Det är meriterande om du har kunskap inom mjukvaruvalidering och implementering av styrsystem i ventilationsaggregat samt kunskaper i Officepaketet.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid

STAD: Skinnskatteberg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Skinnskatteberg
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://group.systemair.com/se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Systemair startade sin verksamhet 1974 med en banbrytande produktidé, den runda kanalfläkten, vilket gjorde att installationen blev betydligt enklare. Vårt motto blev "Den raka vägen", som har utvecklats från en produktidé till en affärsfilosofi. Vårt sortiment har vuxit kraftigt till att omfatta ett brett sortiment av energi­effektiva fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftkonditionering, luftridåer och värme-produkter. Produkterna är robusta, enkla att välja, installera och använda. Vår affärsidé är att med enkelhet och pålitlighet som kärnvärden utveckla, tillverka och marknadsföra ventilationsprodukter av hög kvalitet. Med affärsidén som bas och våra kunder i fokus ska vi uppfattas som ett företag att lita på, med fokus på leveranssäkerhet, tillgänglighet och kvalitet.