Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Projektledare till Optronic

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tomas Vidmark
Telefon
Ansök nu

Optronic växer och söker därför ytterligare en projektledare till utvecklingsavdelningen.
Tillsammans med våra kunder utvecklar och industrialiserar vi olika produkter som nyttjar optisk mätteknik. Du blir spindeln i nätet och är högst delaktig i vår fortsatta framgång.

Hos oss får du en roll med helhetsansvar i att leda och driva utvecklingsprojekt från start till mål.

Om företaget
Optronic är Nordens ledande tjänsteföretag inom utveckling och tillverkning av avancerade produkter som nyttjar optisk mätteknik.
Våra kunder som finns inom industri och medicinteknik nyttjar oss som sin kompletta och långsiktiga partner för produktframtagning och produktförsörjning. Våra medarbetare är erkända för sin erfarenhet, specialistkompetens och tekniska nyfikenhet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektledare driver du våra utvecklingsprojekt som syftar till att utveckla produkter baserade på optik och elektronik för serieproduktion. Du jobbar väldigt nära våra kunder och har ledande roll inom våra utvecklingsteam.

Sammanfattningsvis ansvarar du för att:
* Tillsammans med kund och interna tekniska resurser samordna och leda utvecklingsprojekt.
* Upprätta projektdokumentation (t ex projektplan, projektbudget, riskanalys, testplan och acceptanskriterier)
* Löpande rapportera projektstatus
* Rapportera projektstatus till styrgrupp
* Ha kontinuerlig dialog med alla projektets intressenter (kunden, affärsansvarige, produktion, inköp och leverantörer).

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har erfarenhet av projektledning och troligtvis en universitetsutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt.
Vi ser att du har ett intresse av teknik, då du kommer vara en viktig del i Optronics utvecklingsavdelning.

Som person är du strukturerad och pedagogisk med ett pragmatiskt förhållningssätt.
Du är även trygg i rollen som ledare och trivs med fullt ansvar för dina projekt och dina beslut. Vi vet att du även har många andra bra och intressanta egenskaper som vi gärna tar del av vid ett personligt möte.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Information och kontakt
Kandidaturval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Optronic med Wikan Personal. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Vidmark, 0910-77 09 82 alt. tomas@wikan.se.

Tjänsten kommer tillsättas snarast enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 2024-06-06. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen till oss!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Flytta till ditt nya arbete
Är du intresserad av denna tjänst men bor på annan ort?
Att söka arbete på en annan ort kan öppna upp en värld av nya möjligheter och erfarenheter men är samtidigt för många ett stort steg. Wikan Personal vill underlätta för dig som går i tankar att kanske söka arbete på annan ort. Vårt breda kontaktnät och goda kännedom om den lokala arbetsmarknaden kan öppna många dörrar för dig i jakten på nästa jobb.
Då vi verkar i många städer runt om i Sverige så kan vi med stor sannolikhet erbjuda en första intervju på en ort närmare dig. Vi arbetar även aktivt med att hjälpa medflyttande att hitta ett arbete.
Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Optronic är Nordens ledande tjänsteföretag inom utveckling och tillverkning av avancerade produkter som nyttjar optisk mätteknik. Våra kunder som finns inom industri och medicinteknik nyttjar oss som sin kompletta och långsiktiga partner för produktframtagning och produktförsörjning. Våra medarbetare är erkända för sin erfarenhet, specialistkompetens och tekniska nyfikenhet.