Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Maskinförare/Fastighetsskötare med yttre tjänst


Som maskinförare/fastighetsskötare hos oss på Lecamt erbjuds du ett varierande arbete där du får möjlighet att arbeta utomhus med grönyteskötsel. Vi letar efter dig som trivs att arbeta i team, arbetar effektivt och sätter laget före jaget.

Om företaget
Lecamt är ett familjeföretag inom fastighet- och entreprenadbranschen vilket grundades 1988. Idag arbetar sex anställda på företaget och vårt kontor är beläget i Kåge. Vi utför yttre skötsel åt bostadsrättsföreningar och andra företag.

Vi äger ett tiotal fastigheter i Skellefteå och Kåge samt fyra lastmaskiner.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som fastighetsskötare/maskinförare är ingen dag den andra lik. Arbetsuppgifterna är varierande och involverar både markjobb, gräsklippning, snöskottning och yttre fastighetsskötsel. Arbetet sker manuellt men även i maskin om du innehar förarbevis.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, har en god fysik och är flexibel. Du har inga problem med att hugga i och ge det där lilla extra. Då du ibland träffar våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad och har en god social kompetens. Tjänsten kräver att du kan tala flytande svenska, innehar B-körkort och är van att köra med släp. Meriterande med BE-körkort och/eller förarbevis för hjullastare.

För oss är det viktigt att du har humor och att du sprider positiv energi runt omkring dig, vi söker dig som har nära till skratt!

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid tillsvidare
Tillträde: 15/5 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-03-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placeringsort: Kåge, Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Lecamt med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Andreas Ögren, Wikan Personal 0910-77 09 87 eller mail andreas.ogren@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Andreas Ögren
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lecamt är ett familjeföretag inom fastighet- och entreprenadbranschen vilket grundades 1988. Idag arbetar sex anställda på företaget och vårt kontor är beläget i Kåge. Vi utför yttre skötsel åt bostadsrättsföreningar och andra företag. Vi äger ett tiotal fastigheter i Skellefteå och Kåge samt fyra lastmaskiner.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare