Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Ledande montör till Nordelektro i Skellefteå

Publiceringsdatum
23 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Wilma Nyman
Telefon
Ansök nu

Vill du vara en nyckelspelare i en växande organisation som värdesätter din kompetens och passion för elektriska installationer? Vi letar efter en passionerad och skicklig ledande montör som inte bara kan driva framgångsrika projekt utan också leda och motivera ett fantastiskt team. Hos oss kommer du att vara en del av en dynamisk arbetsmiljö där kreativitet och innovation uppmuntras och belönas.
Vi erbjuder inte bara en möjlighet att utmärka dig i din karriär utan också en konkurrenskraftig ersättning och förmåner samt en dynamisk arbetsplats där du kan utveckla och förverkliga dina ledaregenskaper. Gör ditt nästa karriärsteg med oss!

Om företaget
Nordelektro är det lokala el-installationsföretaget som ingår i den nationella koncernen Comfortgruppen. Vi erbjuder tjänster inom industri-el, elinstallationer, fordonsladdare och service samt tjänster inom kraft- och högspänning. Vi som arbetar på Nordelektro följer alla vår gemensamma Codex som borgar för att kunderna får den service och kompetens som efterfrågas. Nordelektro har idag kontor i Stockholm, Umeå, Skellefteå, Malå och Arvidsjaur.

Comfortgruppen är en multidisciplinär kedja som erbjuder helhetslösningar inom VS, el, ventilation, fordonsladdning, solceller med allt från material och installation till service och underhåll.

Dina arbetsuppgifter
* Ledning och stöd av ett team av montörer inom el.
* Planering och genomförande av olika elprojekt.
* Säkerställa efterlevnad av säkerhetsföreskrifter och bestämmelser.
* Övervaka och rapportera arbetsflöden samt hantera eventuella avvikelser.
* Upprätthålla höga kvalitetsstandarder och säkerställa att kundens behov tillgodoses.


Din bakgrund/Dina egenskaper
* En bakgrund inom elinstallationer.
* Erfarenhet av att leda och arbeta i team inom elinstallationer och underhåll.
* En passion för att utbilda och inspirera andra med dina kunskaper och färdigheter.
* En djup förståelse för säkerhetsföreskrifter och en förmåga att integrera dem i alla projekt.
* En analytisk förmåga som låter dig hantera komplexa problem och fatta snabba och välgrundade beslut.
* En övertygande kommunikationsstil som underlättar samarbete och sammanhållning inom teamet och med våra kunder.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att vända dig till Wilma Nyman på wilma@wikan.se alt 0910-770984. Arbetet är förlagt på dagtid. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande enligt överenskommelse med respektive kandidat.

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nordelektro är det lokala el-installationsföretaget som ingår i den nationella koncernen Comfortgruppen. Vi erbjuder tjänster inom industri-el, elinstallationer, fordonsladdare och service samt tjänster inom kraft- och högspänning. Vi som arbetar på Nordelektro följer alla vår gemensamma Codex som borgar för att kunderna får den service och kompetens som efterfrågas. Nordelektro har idag kontor i Stockholm, Umeå, Skellefteå, Malå och Arvidsjaur. Comfortgruppen är en multidisciplinär kedja som erbjuder helhetslösningar inom VS, el, ventilation, fordonsladdning, solceller med allt från material och installation till service och underhåll.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskrona
Transport & Logistik
Företagslogga
Hässleholm
Transport & Logistik
Företagslogga