Hoppa till innehåll
Wibax logotyp

Tankbilschaufförer till Wibax i Skellefteå

Ansök nu
Ärdu trött på ovilliga spännband? Börja kör tankbil!

Vår verksamhet fortsätter växa och nu söker vi chaufförer till vår depå i Skellefteå.

Som tankbilschaufför hos Wibax är du en otroligt viktig del i leveranskedjan, och den som träffar våra kunder allra mest. Du drivs av att ge förstklassig service med stort fokus på säkerhet.

Du hargiltig behörighet för CE samt YKB. Behörighet för ADR Tank samt erfarenhet av att transportera farligt gods är meriterande.

Hos oss fårdu bland annat:
  • Anställning i ett stabilt och tryggt företag
  • Avtalsenlig lön och villkor enligt kollektivavtal med transport
  • Introduktionsutbildning under dina första veckor på jobbet
Klicka här och läs mer om vårt logistikföretag, vad vi har att erbjuda och vad vi förväntar oss av dig som yrkeschaufför.

Ansök utan CV redan idag!

Inför rekryteringsarbetet har Wibax tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Mattias Wike
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wibax affärsidé är att sälja, köpa in, processa och distribuera kemiska produkter till basindustrin i Europa. Verksamheten består av försäljning, import, produktion, utveckling, service & underhåll, lagring och distribution av i första hand flytande kemiska produkter och biooljor i bulk. Råvaruinköpen sker globalt.

Wibax huvudkontor och produktion är i Piteå men vi har även terminaler och kontor strategiskt placerade runt om i Sverige, Finland, Estland och Norge. För närvarande arbetar ca 290 anställda i koncernen. Wibax omsatte drygt 2 900 miljoner kronor år 2022.

Wibax Sweden är den svenska koncernen och ingår i Wibax Group. I Wibax Sweden ingår bolagen; Wibax Sweden AB, Wibax Sales AB, Wibax Logistics AB och Wibax Production AB.

Liknande jobb