Servicetekniker / Mekaniker

Servicetekniker / Mekaniker

Nu söker vi en servicetekniker

Du kommer att arbeta med service och underhåll på bl.a. grönytemaskiner ,ATV, båtar samt utombordsmotorer. Du kommer även att arbeta med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.

Vi tror att du som söker har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. B-körkort är ett krav.

Är du personen vi söker?
Skicka i så fall din ansökan till rekrytering@utterstroms.se senast den 19 mars. Frågor som rör tjänsten besvaras av Mikael Markström på 0910-215601, alternativt m.m@utterstroms.se.
Mer info
Kontaktperson Mikael Markström
Telefon 0910-215601
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://utterstroms.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1915 startade John Utterström sin järnhandel på Storgatan i Skellefteå. Mycket har förändrats sedan dess, men grundvärderingarna att erbjuda varor och tjänster av högsta kvalitet består. Utterströms omsätter idag ca 38 miljoner kr och är 11 medarbetare. Inom den marina sektorn arbetar vi med kända varumärken som Mercury, Linder, Sandströmbåtar, Hr-båtar m.fl. Inom skog och trädgård arbetar vi med Stihl, Honda, Ryobi, Stiga, Cub-Cadet m.fl. Försäljningen av Husqvarnas produktsortiment sker i helägda systerbolaget Skog & Trädgårds butik på Solbacken.