Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om tjänsten

Vi vill nu stärka upp vårt fantastiska team med en processtekniker till vår betongfabrik i Skellefteå. Här får du möjlighet att jobba i en organisation med fokus på människa och miljö. Dessutom är det en utvecklande roll med varierande och spännande arbetsuppgifter!

Som processtekniker hos oss på Swerock kommer du att arbeta i den dagliga produktionen av betong. Du får möjlighet att vara med i uppstarten av flera stora byggprojekt samt vara med och bidra till den gröna omställningen i branschen. Ditt jobb innefattar att säkerställa hög kvalitét på våra produkter genom att löpande genomföra provtagningar på betongen, allmänt underhåll av maskiner och lokaler samt att vi följer de krav som beställare och myndigheter ställer.

Kompetenser och kravprofil

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från betongbranschen, alternativt kross- och ballastbranschen. Det viktigaste är dock att du har ett intresse för rollen, branschen och betong!

Vi tror att du gillar att arbeta med frihet under ansvar och brinner för att ge en hög service till våra kunder, leverantörer och chaufförer. Du är praktiskt lagd, har en god samarbetsförmåga och trivs med ett flexibelt arbetssätt.

B-körkort är ett krav.

Kontakt

För fler frågor om tjänsten eller din ansökan kontakta Tobias Kånäs, tobias.kanas@swerock.se , 073-3371398.

Sista ansökningsdag

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare