Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som Receptionist/lokalvårdare!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett socialt och utvecklande extrajobb med varierade arbetsuppgifter? Vi söker en serviceinriktad och glad receptionist/lokalvårdare till vår kund i Skellefteå!

Information om uppdraget:

Vi söker extrapersonal till vår kund i Skellefteå! Vi letar efter dig som kan axla rollen som receptionist med inslag av lokalvård. I denna roll är du ansiktet utåt för företaget och du kommer att vara ansvarig för att bemöta besökare och hantera växeltelefoni. Du utför även vissa uppgifter relaterade till lokalvård, såsom att torka bord, dammtorka och dammsuga.

Uppdraget förväntas starta efter sommaren och är en behovsanställning för att täcka upp sjukdom eller annan frånvaro hos ordinarie personal. För att vara aktuell krävs det att du studerar på minst 50% alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning med samma omfattning. Är du studerande ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av din utbildning.

Kontoret är centralt beläget i Skellefteå med arbetstider förlagda mellan måndag-fredag kl. 07:30-16:30.

Detta söker vi:

Som person är du serviceinriktad, glad och engagerad som drivs av att ge det där lilla extra. Du är ansvarsfull och noggrann där du genomför dina arbetsuppgifter med god kvalité samt ser till att göra ett minnesvärt intryck till de du möter, med kunden i fokus. Vidare är du nyfiken och lösningsorienterad där du gärna ser och tar dig an nya uppgifter som behöver göras.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
* Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Minst 18 år.
* B-körkort.
* Goda kunskaper i svenska och engelska.
* God datorvana.

Vi erbjuder dig en chans till värdefull arbetslivserfarenhet i en stimulerande miljö och trevliga arbetskollegor!

Låter detta som ett passande extajobb för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Victor Östman Dahlin på victor.ostman.dahlin@studentconsulting.com eller 072 451 77 85.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: receptionist, kundvärd, support, kundservice, extrajobb

Sökord: receptionist, kundvärd, support, kundservice, extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com