Hoppa till innehåll

Elektriker sökes till familjeägt företag i Skellefteå

Vill du jobba som serviceelektriker i Skellefteå? Se hit!

Information om uppdraget:

Vi söker nu åt kunds räkning en serviceelektriker till ett familjeägt företag i Skellefteå. Företaget är känt för att värna om sina medarbetare och de tror på att bygga en stark teamanda, där man samarbetar mot gemensamma framgångar. Du erbjuds en miljö där du får möjlighet att växa och utvecklas som serviceelektriker både genom utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt ute hos kunder.

Du erbjuds en roll där du har kontroll över ditt dagliga schema och tar ansvar för att självständigt utföra arbete direkt hos våra kunder. Dina arbetsdagar kommer att spenderas ute hos kunder, fokuserande på förebyggande underhåll, service och installation av olika lyftutrustningar såsom traverser, telfrar, pelarsvängkranar och liknande.

För att trivas i denna position är det viktigt att du är socialt orienterad och njuter av att skapa starka band med kunder. Att sälja både våra tjänster och produkter bör vara något du brinner för. Vi ser gärna att du är öppen och engagerad i dina interaktioner med kunderna. Du kommer att ha tillgång till en välutrustad servicebil och kan alltid lita på ett stöttande nätverk av kollegor som du kan kontakta när behovet uppstår.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
* Teknisk gymnasieutbildning med elinriktning och gärna några års erfarenhet ifrån att arbeta inom industrin.
* Allmän eller begränsad elbehörighet. Grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll. Det är meriterande om du kan PLC-programmering.
* Erfarenhet av vanligt förekommande administrativa system
* B-körkort
* Grundläggande kunskaper i engelska
* Svenskt medborgarskap då vissa arbeten kräver säkerhetsklassad personbedömning

Övrigt:
Tjänsten är på heltid och avses starta så snart som möjligt! Det kan förekomma alkohol- och drogtester ute hos våra kunder. Vi ser gärna kvinnliga och manliga sökande!

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att kontakta vår ansvariga rekryterare, Lydia Kvist, på lydia.kvist@studentconsulting.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: elektriker, serviceelektriker

Sökord: elektriker, serviceelektriker
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb