Lastbilsstation söker ekonom till vår nybyggda lokal i Skellefteå

Lastbilsstation söker ekonom till vår nybyggda lokal i Skellefteå

Är du en ansvarstagande och
drivande ekonom har vi det perfekta jobbet för dig!


Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonom i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Du kommer att sitta på vår splitternya terminal på Hedensbyn i Skellefteå. Som ekonom är du ansvarig för kund- och leverantörsreskontra, fakturering och bevakning/registrering/bokföring av betalningar samt avräkning mot underleverantörer och kunder. Du kommer att vara behjälplig i olika avstämningar samt delaktig i bokföring och bokslut. I det dagliga arbetet ingår även kundsamtal och mejl som kommer till ekonomiavdelningen.
Övrigt förekommande arbetsuppgifter kan vara fakturascanning, posthantering, inköp av kontorsmaterial till Skellefteå samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom administration. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ekonomisk utbildning, lägst gymnasienivå. Det är meriterande om du har ekonomisk utbildning från högskola eller liknande. För att trivas i rollen krävs det att du är drivande, strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är intresserad av kundkontakter och har fallenhet för att skapa goda relationer. Arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterade roller är meriterande.

Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:

  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Trivselpeng
  • Rikskortets lunchförmån
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar Tjänstemannaavtalet.

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsten som ekonom till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Ekonom Skellefteå".

STATIONERINGSORT: Skellefteå

OMFATTNING: 100 %

ARBETSTID: Dag

TILLTRÄDE: Snarast
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!