Hoppa till innehåll
Skellefteå Lastbilsstation AB logotyp

Lastbilsstation Skellefteå söker en handläggare till vårt kundcenter

Motiveras du av att arbeta på ett expansivt företag med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning
I rollen som kundservicemedarbetare på kundcenter är du en nyckelspelare i vår verksamhet och företagets ansikte utåt. Du sätter kunden i centrum och brinner för att överträffa deras förväntningar genom att leverera service i absoluta toppklass. Arbetet sker till största del i vårt ärendesystem samt affärssystem och du kommer att ha kontakt med våra kunder via mejl och över telefon. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att hjälpa våra kunder med specifika leveranser samt besvara mer generella frågor. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Skellefteå och arbetet är förlagt till vardagar och dagtid.
Du blir en del av ett arbetslag på åtta personer som alltid stöttar varandra och drivs av att ständigt utveckla och förbättra sitt arbete.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av kundservice och arbete i affärssystem är meriterande men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas är det viktigt att du motiveras av att ge service i världsklass. Datorvana och god kommunikativ förmåga är ett krav liksom goda språkkunskaper i svenska och engelska. Din förmåga att bemöta våra kunder på ett professionellt och positivt sätt är avgörande för att du ska nå framgång i denna roll.

Vi söker dig som har god administrativ förmåga, hög arbetsmoral, är självgående, stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som person är du också flexibel, noggrann, utåtriktad och lösningsorienterad. Det är även viktigt att du är prestigelös och har ett strukturerat arbetssätt där du kan hantera att arbeta med flera ärenden parallellt med varandra.

Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Trivselpeng
  • Rikskortets lunchförmån
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel

Vi är även kollektivavtalsansluta och
tillämpar tjänstemannaavtalet.

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsten som administratör till vår kundcenter i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Handläggare Kundcenter".

STATIONERINGSORT: Skellefteå
OMFATTNING:
100 %
ARBETSTID:
Dagtid
TILLTRÄDE:
Snarast
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare