Hoppa till innehåll
Rubix logotyp

Rubix söker Insite/Onsite

Ansök nu

Letar du efter nästa möjlighet i din karriär och vill fortsätta utvecklas? Nu söker vi tre stycken Insite till Europas ledande distributör inom industriellt underhåll.

Om tjänsten
Som Insite på Rubix är du placerad ute hos vår kund och får ett varierande och socialt arbete med oändliga möjligheter att utvecklas och vara kreativ. Du kommer att arbeta både vid din dator och ute på golvet, träffa olika människor med olika befattningar och arbeta med många olika produkter för att möta kundens behov. Du kommer också att få möjlighet att tänka och komma med nya idéer för att lösa olika uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst handla om att vara tillgänglig för kunden på deras fabrik, bygga kundrelationer för viktiga roller inom kundens organisation, hitta och genomföra möjligheter för marginalförbättring och kostnadsbesparingar, samt hantera beställningar och inköp åt kunden. Du kommer också att ansvara för att uppnå försäljnings- och marginalmål för ditt område och ha daglig kontakt med kundtekniker för att hålla kunden informerad om akuta behov.

Månadsrapporter internt och rapportering av fabriksprestanda mot definierade KPI: er från kunden är också en del av dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och någon form av teknisk/elektromekanisk utbildning eller erfarenhet och framför allt söker vi dig som har erfarenhet av fabrik, producerande verksamhet, projektledning, projektkoordination och lager/logistik. Det är meriterande om du även har tidigare erfarenhet inom MRO.

För att lyckas i rollen som Insite på Rubix behöver du vara självgående och målfokuserad med god kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Som person är du social, nyfiken, initiativtagande, stresstålig och har god förmåga att planera och prioritera. Att ha rätt mindset "det jag inte kan, det tar jag reda på" är viktigt för att passa i rollen som Insite.

Om RUBIX
Rubix är Europas ledande distributör av produkter och service till industriellt underhåll (MRO) med en omsättning på ca 2,5 miljarder euro. Nu söker vi en Insite till vårt team på Rubix Sverige AB, som ingår i den nordiska delen av Rubix koncernen. Vi erbjuder expertis och skräddarsydda lösningar till över 8000 kunder i 22 länder och är specialister på elektromekanisk drivlina till industri, marin och offshore. Som en del av Rubix-teamet kommer du säkerställa drifttid och produktionseffektivitet för våra kunder samtidigt som du sänker kostnaderna genom att ha en detaljerad förståelse av kundens anläggning, processer och preferenser.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar RUBIX med Adecco.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Elin Lindgren via 073 684 79 99 eller elin.lindgren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Insite, Onsite, RUBIX, Skellefteå, Industri, Projektledning, Koordinator, Lager, Logistik, Adecco

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare