Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare - säsongsanställning, Skellefteå

Riksbyggen, Moröhöjden, Skellefteå, Fastighet

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår bostadsförening i Skellefteå, anställningarna är längre och kortare vikariat, under perioden 1 mars till 31 oktober. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, häcktrimning, målning och ogräsrensning mm. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Är det här du?
Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare, men det är inget krav. Det är en fördel om är praktiskt lagd, noggrann, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.
Lön enligt avtal.
Din ansökan skickar du till oss via www.vaktmastaren@myntet.ac

Om du har frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Rickard eller Roger, 070-6758136 eller vaktmastaren@myntet.ac

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Telefon 0706758136
Email Mejla Riksbyggen Skellefteåhus 12
Område Skellefteå
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (12 dagar kvar)