Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Kundcentermedarbetare till Ramirent i Skellefteå

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Ramirents kundcenter i Skellefteå söker nu en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll.

Lagspelaren med ett öga för service


På kundcentret är vi ett litet och tajt gäng där vi backar upp varandra i arbetet. Som vår nya kollega kommer du att arbeta med:
  • Kundmottagning i returhanteringen
  • Funktionskontroller, underhåll och reparationer av våra maskiner både på kundcentret och ute hos våra kunder.
  • Truckkörning, hjullastarkörning, lastning och lossning
  • Tvätta och rengöra maskiner
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller liknande, gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg, motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande.
  • God datorvana och B-körkort
  • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete och kundbemötande
  • Har du truckkort, hjullastarkort, liftkort eller god maskinkännedom är det meriterande, men inget krav. Vi lär dig!
  • Stor vikt läggs vid personlighet
Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, ute på fältet är du Ramirents ansikte utåt. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant, strukturerat och med en positiv inställning.Vad kan Ramirent erbjuda dig?

På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 18/2-2024. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Kundcenterchef Hanna Hällgren.

hanna.hallgren@ramirent.se

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare

Liknande Jobb

Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 mars 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.