Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Vi söker en HSEQ-manager till ABAB!

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Inledning:

Vi söker en HSEQ-manager till ABAB i Skellefteå! Vill du jobba för ett expansivt företag och vara en del av ett framgångsrikt team i en av de största industriprojekten i Norrland? Har du erfarenhet av HSEQ-arbete och trivs i en fartfylld miljö med mycket ansvar så är du troligen den vi söker.
Tveka inte på att ansöka tjänsten redan idag, vi jobbar med ett löpande urval.

Information om tjänsten och företaget

Professionals Nord söker för ABAB´s räkning en HSEQ-manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ABAB.

ABAB Sverige AB är en del av Telinekataja-koncernen som är Finlands största aktör inom ställningar och väderskydd. ABAB har idag verksamhet i Stockholm, Gävle, Umeå och större industriprojekt i Norrland.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ABAB´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du ansvarar för HSEQ-arbetet inom ett stort industriprojekt i Skellefteå. Ditt arbete sker i samverkan med hela ABAB´s projektorganisation, företagets centrala funktioner och genom kontakt med entreprenörer och beställare. I tjänsten arbetar du både operativt och med administrativt arbete.

Arbetet är förlagt måndag - fredag under kontorstider.
Teamet sitter ute på site där man har sina egna enklare kontorslokaler.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande:
  • Säkerställa att ABAB uppfyller lagstiftning och standarder samt de krav som kunden ställer på företaget.
  • Upprätta KMA-dokumentation och säkerställa att projektdokumentation levereras enligt lagstiftning och kontrakt.
  • Analysera inrapporterade kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöhändelser och genomföra utredningar, föreslå åtgärder och genomföra upphandlingar.
  • Bistå i kontakt med myndigheter och övriga intressernter.
  • Ansvara för att utbilda och informera personalen om kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.
  • Kontinuerligt förbättra projektets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete i samverkan med KMA-Chef.
Vi söker dig som:

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ABAB. Vi tror att du är en kommunikativ person som samarbetar effektivt med olika intressenter, både internt och externt. Vidare är du en handlingskraftig person som vill vara med på en expansiv resa och utvecklas i din roll och som individ.

Krav för tjänsten är relevant utbildning inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du ska behärska engelska i både tal och skrift samt inneha körkort B.

Meriterande erfarenheter är att du berört kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledningssystem såsom ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Vidare ser vi det meriterande om du har erfarenhet från ställningar eller entreprenadbranschen.

Kort och gott - är du en driven person som har du arbetslivserfarenhet inom HSEQ-arbete så kommer vi gärna i kontakt med dig, vi ser fram emot din ansökan!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning med provanställning
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på fanny.skott@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren