Hoppa till innehåll
I takt med att vår verksamhet växer och utvecklas söker vi en verksamhetschef till Sverige, du med expertis inom ställningar och isolering, ta chansen och gå med i vårt dynamiska team!

Arbetsbeskrivning
Denna tjänst erbjuder dig ett mångsidigt jobb och en ansvarsfull roll, du får möjlighet att delta i allt från planering, ledning och utveckling av vår operativa verksamhet. Med dina kunskaper stödjer du tillväxten av vår verksamhet på den svenska marknaden.

Du arbetar på ett inspirerande arbetssätt och säkerställer ett ekonomiskt och högkvalitativt genomförande av våra projekt inom givna tidsramar. Du arbetar naturligt mot kund, är med och skapar samt underhåller kundrelationer och du ansvarar för kundnöjdheten.

För att lyckas i rollen behöver du redan stark erfarenhet inom affärsområdet samt kunskaper inom branschen. En ledarstil som är inspirerande samt utomordentliga kunskaper i teamwork och kommunikation. Du kommunicerar förutom på svenska även på engelska och finska. Du är resultatinriktad och har en företagsam och praktisk "hands-on" attityd.

Vi erbjuder dig ett
Intressant, mångsidigt och utmanande jobb var du kan medverka och påverka företagets verksamhet och tillväxt. Du blir en del av Nordens största isolerings- och ställningskoncern var du kan delta i en utvecklingshungrigt team. Du har utmärkta möjligheter att mångsidigt uttnyttja och vidareutvekla en redan befintlig kompetens.
Dessutom har du koncernens starka stöd, du är aldrig ensam.

Din arbetsplats är Skellefteå, för att lyckas med din uppgift kommer du ibland att resa i arbetet.

Blev du intresserad?
Mer information om tjänsten fås av BDO Jari Enlund tel. + 358 (0)40 776 9840

Skicka din ansökan med löneanspråk: info@pept.fi senast 2023-06-18
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PEPT är ett av Nordens största företag som erbjuder både ställnings- och isoleringsarbeten. PEPT Ab Oy grundades 1992 i Finland. Vi är del av Saimaa Group (www.saimaagroup.fi), Finlands största industriella koncern för isolering och byggställningar. Syftet med vårt arbete har hela tiden varit att göra det lättare för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Idag har PEPT betydande och lokal verksamhet i både Finland och Sverige.

Liknande jobb