IT-ingenjör till PASKE i Skellefteå!

IT-ingenjör till PASKE i Skellefteå!

Har du tidigare erfarenhet inom IT och söker dig till en nära arbetsgrupp, högt i tak, möjligheter att påverka arbetet och vara med på en utvecklingsresa? PASKE är det ambitiösa konsultbolaget där rollen som IT-ingenjör innebär en nyckelroll i bolagets fortsatta utveckling framåt. Utöver det får du ett härligt team, spännande uppdrag och en resa som bara börjat!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med PASKE en IT-ingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos PASKE under 6 månader, där intentionen är att därefter bli direkt anställd hos dem förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och PASKES önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.steen@pn.se

Du erbjuds
  • Del i en liten och nära arbetsgrupp med högt i tak
  • Stora möjligheter att själv påverka ditt arbete utefter intresse och kompetens
  • En omväxlande roll med chans att arbeta inom många olika teknikområden
Arbetsuppgifter
Som IT-ingenjör arbetar du till stor del i kunders IT- och styrsystem, där arbetsuppgifterna innefattar bland annat nätverksdesign, installation och konfigurering, systemdesign, underhåll samt arbete med olika typer av säkerhetslösningar. Projekten är många och spännande där du bland annat jobbar mot smältverk, elkraft, VA, gruvor och i industrin för batteritillverkning.

Vi söker dig som
är nyfiken på PASKE och har en teknisk bakgrund inom relevant område. Kanske har du utbildning inom branschen eller så har du längre arbetslivserfarenhet inom liknande projekt? Du behärskar engelska i både tal och skrift då arbetet till stor del utförs på engelska och du får gärna kunna svenska men det är inte ett krav. Har du tidigare erfarenhet från styrsystem som ABB system 800xA, AC500, Siemens system PCS7, PCS neo och TIA Portal eller SCADA är detta meriterande. B-körkort är ett krav eftersom delar av arbetet utförs ute hos kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos PASKE. Du är som person engagerad i ditt arbete och värderar kvalitet, samt förstår att slutresultatet sitter i detaljerna. Utöver det är du analytisk, strukturerad och noggrann då du förstår att slutresultatet sitter i detaljerna. Du trivs i sociala sammanhang som kundmöten och gillar att samarbeta tillsammans med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga resultat.

START: enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Emelie Steen
Email Mejla Emelie Steen
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!