Hoppa till innehåll
Norrmaskiner AB logotyp

Proaktiv reservdelssäljare

Publiceringsdatum
27 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Henrik Lavin
Email
Telefon
Norrmaskiner AB söker en reservdelssäljare med inriktning på proaktiv reservdelsförsäljning och support till vår serviceverkstad i Orrliden.

I rollen som proaktiv reservdelssäljare så kommer du ta kontakt med redan etablerade kunder och erbjuda dem våra produkter och tjänster. Du kommer att i nära samarbete med verkmästaren, boka service, planera och iordningställa kommande jobb.

Vi ser gärna att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår mycket kundkontakt. Du bör ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Vi erbjuder en mängd utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna.

Genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer arbetar vi för att skapa en entusiasm för våra varumärken. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser gärna att du har / behärskar:

– Tekniskt intresse

– Svenska och engelska i tal och skrift.

– God datorvana

– B-körkort
Norrmaskiner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 dec. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrmaskiner finns representerade med butik och fullserviceverkstad i Luleå, Skellefteå och Umeå. Vi är över 45 anställda och omsätter ca 230 MSEK årligen. Vår ambition är att vara din STARKASTE maskinpartner. Erbjuda snabb och bra service. Vi investerar mycket i teknisk support från John Deere så att du som kund ska få rätt support snabbt. Det ska vara tryggt att handla maskiner av oss och vi säljer enbart kvalitetsprodukter. Därtill är vi medlemmar i MaskinLeverantörerna sedan många år tillbaka. Våra kunder är från en mängd olika kundkategorier som till exempel lantbruk, skogsbruk, entreprenörer, kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, försvaret, industri, fastighetsskötsel, skolor, villa- och fritidshusägare.
http://www.norrmaskiner.se