Hoppa till innehåll
Nordic Sport AB logotyp

Erfaren Redovisningsekonom sökes till Nordic Sport AB - bli en del av vår globala tillväxtresa

Nordic Sport AB söker en kvalificerad Redovisningsekonom som vill bli en del av vår organisation och bidra till vår fortsatta tillväxtresa. Vi är medvetna om att våra medarbetare är nyckeln till framgång och lägger därför stor vikt vid de anställdas välbefinnande och personliga utveckling.

Om företaget
Nordic Sport AB är en ledande aktör inom tillverkning, leverans och montering av sportutrustning och träningsredskap för både professionella och amatöratleter på den globala marknaden. Vi samarbetar med idrottsföreningar och träningsanläggningar över hela världen. Vi är 21 anställda och hade en omsättning på över 120 miljoner SEK under 2022.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med företagets redovisning och vara en viktig del i vårt ekonomi-team. Det innebär bland annat bokföring, avstämningar, reskontra, fakturering, utbetalningar, rapportering, löneredovisning, Intrastat samt momsredovisning. Inom koncernen använder vi SAP B1, Visma Lön och Fortnox, och du kommer att rapportera till både koncern- och bolagsansvariga.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För rollen krävs att du har en utbildning inom företagsekonomi på högskolenivå eller är utbildad gymnasieekonom som förstärkts med relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av redovisningsarbete, Intrastat och bekantskap med SAP B1, Visma Lön och Fortnox är meriterande.

Vi söker en medarbetare som är intresserad av redovisning och administrativ utveckling, är beredd att ta ansvar, är kvalitetsmedveten och som är införstådd med vikten av samverkan för att nå effektivitet.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och kompetent Redovisningsekonom till vårt team och tillsammans fortsätta skapa framgångar på den globala marknaden.
Mer info
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Utforska Nordic Sport – Din partner inom friidrotts-, fotbolls- och ishockeyutrustning

Nordic Sport har sedan 1972 varit en ledande leverantör av friidrottsutrustning och strävar nu efter att expandera inom fotbolls- och ishockeyutrustning. Vi är experter på idrott och står för kvalitet, lojalitet och stöd.

Som ett familjeägt företag erbjuder vi prisvärda och högkvalitativa produkter. Vår "Nordic Sport Spirit" innebär stolthet över vårt ursprung och en strävan efter att alltid leverera topprodukter samtidigt som vi värdesätter närheten till våra kunder.

Vi tror på ständig förbättring och utveckling. Välkommen till Nordic Sport – där passionen för idrott möter kvalitet och lojalitet.

Liknande jobb