Hoppa till innehåll
Niemi Bil logotyp

Säljare till Niemi Bil Skellefteå

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ted Vincent
Telefon
Ansök nu
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilssäljare till vår anläggning på Hammarvägen 1 i Skellefteå. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå och ha ansvar för hela cykeln- från första kundmöte till inbyte, avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Vi arbetar alltid efter att ha branschens nöjdaste kunder och detta möjliggör vi tillsammans som ett lag!

Vi på Niemi Bil ställer höga krav på kvalitet, engagemang och kunskap. Därför söker vi dig som älskar att tävla, är resultatorienterad och inte räds en utmaning.

Oavsett tidigare erfarenhet så kommer du att utbildas och introduceras på plats. Vi värdesätter att du är nyfiken och öppen för att alltid lära dig lösa varje utmaning lite bättre än sist.

Tjänsten är på heltid och utgår från 6 månaders provanställning.

Vi värdesätter jämställdhet och mångfald - vi tror på att fler perspektiv ger oss möjligheter till ännu bättre kundservice.

Krav
  • B-körkort
  • Flytande i tal och skrift för svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete med försäljning är meriterande.
Ansökan görs genom att skicka in CV och personligt brev i formuläret nedan.
Rekrytering sker löpande.

För frågor om tjänsten, kontakta Ted Vincent, 070 60 75 775

Om Niemi Bil
Niemi Bil är en modern arbetsgivare, där vi tror på att ett bra jobb erbjuder högt tempo, fantastiska kollegor, och stora möjligheter till personlig utveckling. Vi brinner för att utveckla kundresan och kundupplevelsen. Vi har en vilja att fortsätta vår utveckling som arbetsgivare och företag, och genom att göra saker så bra som möjligt varje dag så lyckas vi med det.

Förhoppningsvis är det just du som stärker vårt lag, där vi tillsammans i ett högt tempo utvecklas för att nå våra mål, att bli branschledande gällande försäljning och kundnöjdhet!

Niemi Bil grundades 2006 som ett familjeföretag och är det än idag. Med tiden har familjen vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder. Idag finns vi i Umeå, Uppsala, Skellefteå och Luleå där vi har vårt huvudsäte.
Niemi Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 dec. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Oavsett vad bilen betyder för dig hjälper Niemi Bil dig att hitta rätt - från nya modeller och begagnade bilar till service och reparation.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Umeå
Försäljning
Företagslogga
Skellefteå
Försäljning
Företagslogga