Hoppa till innehåll
Nåiden Infra AB logotyp

Vill du jobba mot spännande projekt? Markarbetare sökes!

Ansök nu
Trivs du ute i den friska luften och letar ett praktiskt arbete? Har du kanske tidigare erfarenhet inom bygg, mark, anläggning och/eller betong? Då är detta möjligheten för dig! Nåiden Infra söker nu markarbetare inför högsäsongen - här får du en omväxlande roll i ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringsprocessen kommer vara kort!

Information om tjänsten

Nåiden Infra är inne i en expansiv fas och behöver nu utöka teamet i norr med markarbetare inför högsäsongen maj-november. Som markarbetare kan du utgå från antingen Luleå, Umeå eller Skellefteå. Du arbetar främst mot projekt nära hemorten men vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Vid anställning kommer du givetvis få en introduktion för att komma in i rollen på bästa möjliga vis. Tillsammans med närmsta chef på Nåiden Infra lägger ni gemensamt en plan för en lämplig introduktion och utvecklingsplan som matchar dina ambitioner.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Nåiden Infra. Alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter

Som markarbetare hos Nåiden Infra har du en fri och varierande vardag där du arbetar mot spännande projekt inom mark/anläggning. Exempel på projekt kan vara markarbeten vid grundläggning av husbyggnationer, VA-arbeten, plattsättning samt väg- och gatubyggnationer.

Arbetet är sker utomhus där du som markarbetare är ute i alla olika väder. Du arbetar i huvudsak efter bekväma arbetstider, dagtid mån-fre men det kan även förekomma kvällsarbete.

Vi söker dig som

För denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet eller utbildning inom exempelvis mark, anläggning, bygg eller betong. Kanske har du gjort praktik eller har tidigare arbetslivserfarenhet inom området.

Vi tror även dina personliga egenskaper är viktiga för hur du kommer trivas i rollen som markarbetare på Nåiden Infra. Som person tror vi att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i en roll där du får arbeta fysiskt och är resultatorienterad.

Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har behörigheter så som Safe Construction, Arbete på väg och liknande men det är inte ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå, Umeå eller Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Hanna Degerhäll
Email
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare