Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Lagerarbetare till Dagab

Ansök nu
Motiveras du av att vara självgående och se till att saker bli gjort? Är du dessutom på jakt efter ett jobb där du kommer ingå i ett glatt och härligt team? Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare till Dagabs verksamhet i Skellefteå. Här får du chansen att jobba i ett sammansvetsat och stöttande team med kollegor som har roligt tillsammans. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Dagab. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Dagab i Skellefteå.

Om jobbet som lagerarbetare

Som lagerarbetare har du en viktig roll som innebär att arbeta med orderplock samt sortera och placera gods till rätt del av lagret. Dessutom ansvarar du för att flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck. Förutom hjälp av truck använder du ett röststyrt plocksystem som säkerställer att rätt varor paketeras. Det är ett rörligt arbete som kräver god fysik, effektivitet och noggrannhet.

Arbetet är förlagt dagtid måndag - fredag under sommarveckorna v.26- 34 med chans till förlänging.

Är du vår nya lagerarbetare?

Till uppdraget hos Dagab söker vi dig som har truckkort A1-4, erfarenhet av lagerarbete eller liknande, men det är inget krav. Viktigast är att du ser positivt på att arbeta fysiskt och är inte rädd för att lära dig. Vi ser gärna att du är en ambitiös lagspelare och mån om att hålla en hög kvalité i arbetet.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha eget ansvar men har förmågan att samarbeta med kollegor och är noggrann. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

För såväl oss på Manpower som Dagab är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Dagab

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Dagab håller till på Hedensbyn i Skellefteå.

Besök gärna Dagabs hemsida https://www.handla.dagab.se/om-dagab för att få reda på mer om deras verksamhet.

Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Amanda Sahlman via e-post: amanda.sahlman@manpower.se

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Skellefteå

Typ av anställning: konsultuppdrag både deltid och heltid

Tillsättning: enligt överenskommelse

Uppdragets längd: 8 veckor med chans till förlängning
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare