Hoppa till innehåll
Ludvig & Co logotyp

Ekonomisk rådgivare till Ludvig & Co!

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du bli en del av en spännande tillväxtfas och arbeta inom ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga förmåner? Har du erfarenhet av ekonomisk rådgivning, redovisning eller bokföring och söker ditt nästa steg i karriären? Då är detta möjligheten för dig!

Ludvig & Co söker nu en ekonomirådgivare till Skellefteå. En viktig och meningsfull roll där du arbetar nära bolagets kunder och har stort eget handlingsutrymme där du får möjlighet att komma med egna kreativa lösningar. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Med 1300 medarbetare och 130 kontor över hela landet är Ludvig & Co idag Sveriges ledande rådgivningsföretag. Med fokus på småföretagare hjälper Ludvig & Co entreprenörer dagligen med allt från löpande bokföring, redovisning och bokslut, till löneadministration och fakturahantering.

Kontoret i Skellefteå består av sex stycken kollegor och står inför tillväxt. Här blir du en del av ett gäng som värdesätter att hjälpas åt, utmana varandra och samtidigt ha väldigt roligt på jobbet. Som ekonomirådgivare på Ludvig & Co ges du stort eget ansvar men också stöttning av kollegor och chef för att kunna utvecklas och växa i rollen. Du har stor möjlighet att påverka och forma din roll självständigt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Ludvig & Co. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.steen@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomirådgivare har du en fri och flexibel vardag där du arbetar i ett nära samarbete med bolagets kunder. Du bidrar med kvalificerad rådgivning samt hjälper kunderna utveckla deras verksamheter framåt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, prognostisering samt deklaration och årsredovisning
  • Uppdragsansvar och eventuellt kundansvar
  • Upplärning och mentorskap för kollegor och medarbetare
  • Arbeta för att effektivisera uppdrag och arbetsfördelning
Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter blir du, tillsammans med dina kollegor, en viktig del i utvecklingsarbetet för att skapa ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Du erbjuds
På Ludvig & Co blir du en självklar del av ett familjärt team där gemenskap och utveckling är ledorden. Vidare erbjuds du en rad konkurrenskraftiga förmåner, bland annat:
  • Flextid och möjlighet till distansarbete
  • Förkortad arbetstid del av sommarhalvåret
  • Friskvårsbidrag á 5000 kr
  • Edenred lunchförmån
  • Ett brett utbud av vidareutbildningar, kompetensutveckling och specialisering inom ditt intresseområde
  • Möjlighet att bli Auktoriserad Redovisningskonsult
Vi söker dig som som har arbetslivserfarenhet inom ekonomi, exempelvis som konsult eller på en ekonomiavdelning. Du har utbildning mot ekonomi från universitet, högskola eller YH och har vana från att självständigt upprätta bokslut. Är du auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet från ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning är detta meriterande men inte ett krav.

För att trivas i rollen som ekonomirådgivare hos Ludvig & Co är du en lagspelare om trivs i samarbetet med andra människor. Du har en affärsmässighet och stor vilja att bidra till utveckling, med ambitionen att skapa förtroende och långsiktiga relationer.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#ekonomi #redovisning #bokslut #rådgivning
Ludvig & Co logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 mars 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder. Vi är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov. Med enkla lösningar och bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för dig som företagare. Vi tror att kombinationen av moderna lösningar och ansvarstagande rådgivning gör skillnad för dig och ditt företag. Att det är i mötet mellan enkla verktyg och personlig rådgivning som du får det stöd du som företagare behöver.