Svetsare för kommande uppdrag

Svetsare för kommande uppdrag

Arbetsuppgifter
Vi får löpande in förfrågningar efter personer som kan jobba som svetsare. Kravprofil och uppdragens upplägg ser olika ut från uppdrag till uppdrag och därför kan vi inte på förhand specificera arbetsinnehåll. Vi är därför intresserade av alla sökande som har kompetens inom svets, oavsett svetsmetod, erfarenhet och formella behörigheter.

Formella krav
B-körkort och tillgång till bil.

Egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och som tar egna initiativ. Du är händig och arbetar gärna praktiskt och är inte rädd för att ta i. Viktigt att du är redo att gå in i ett uppdrag med stort engagemang och servicekänsla. Vissa uppdrag kan leda till anställning hos kund, andra tidsbestämda uppdrag kan övergå till nya uppdrag hos andra kunder, vissa uppdrag är endast under en tidsbegränsad period.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Skellefteå med omnejd.

Arbetstidens förläggning kan variera.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, löpande.

Information:

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Maria Johansson, Konsultchef Tel 072-2549009

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.