CNC-operatörer för kommande uppdrag i Skellefteå

CNC-operatörer för kommande uppdrag i Skellefteå

Arbetsuppgifter

Det våra konsulter brukar arbeta med är att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Rigga maskinen
  • Genomföra korrigering i styrsystemet
  • Övervaka maskinen
  • Kontrollmäta
Formell kompetens

Det kan variera bland våra uppdrag, men vi tror att du som söker har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande kan vara:
  • Grönt certifikat
  • Truck- och traverskort
  • Tidigare erfarenhet av slip och svets
Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/Tillträdesdag

Anställning kan vara som konsult via oss på Lernia eller direktrekrytering av kund. Heltid i Skellefteå. Tillträde enligt överenskommelse.

Information

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/ Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Maria Johansson, maria.johansson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi får löpande in förfrågningar efter personer som kan jobba som CNC-operatörer. Kravprofil och uppdragens upplägg ser olika ut från uppdrag till uppdrag och därför kan vi inte på förhand specificera arbetsinnehåll. Vi är därför intresserade av alla sökande som har kompetens inom CNC, oavsett erfarenhet och formella behörigheter.