Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Lernia söker processoperatörer för uppdrag till Envigas i Skellefteå

Ansök nu
Om tjänsten

Vill du göra skillnad och vara en del av arbetet mot ett grönare samhälle? Har du ett öga för detaljer och vill jobba för bra rutiner och säkerhet, då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Lernia processoperatörer till Envigas verksamhet i Bureå. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Envigas söker dig som har erfarenhet av arbete som processoperatör och processindustri.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med drift och övervakning av produktionsprocessen samt ansvara för att fel och avvikelser som påverkar produktionen rapporteras, analyseras och åtgärdas. Du kommer också vara en del i att övervaka och styra olika produktionsprocesser.

I den här rollen är det viktigt att du har ett öga för detaljer, är noggrann och fokuserad. Du uppmärksammar dina medarbetare och är mottaglig för deras input och att du har en professionell framtoning. Det är också viktigt att du känner dig bekväm med att ha eget ansvar och att du kommunicerar både tydligt och begripligt.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en person som är en lagspelare som har ett öga för detaljer. Du kan utföra ditt arbete på ett professionellt sätt och arbetar med ständiga förbättringar.

Vi på Lernia söker dig som har minst två års erfarenhet av arbete som processoperatör, industriproduktion och maskinunderhåll. Därutöver har du erfarenhet av industriell tillverkning och arbete inom verkstadsindustri.

Krav
 • Erfarenhet som processoperatör eller inom processindustri
 • B-körkort
 • Avslutat gymnasiet
 • Svenska
Meriterande
 • Utbildning natur och industri
 • Traktorkort
 • Liftkort
 • Truckkort
 • 5s
 • Bryt och lås
 • Säkerhet och brand
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia, arbetet är förlagt i Bureå

Arbetet sker på heltid dagtid, 2-skift, 3-skift eller 5-skift

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Mikaela Sehlstedt mikaela.sehlstedt@lernia.se eller 072-401 27 24. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på https://www.lernia.se
Mer info
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare