Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Förrådsarbetare till kund i Skellefteå

Ansök nu
Just nu söker Lernia en förrådsarbetare till kund i Skellefteå för sommaruppdrag. Är du en serviceinriktad, självgående och flexibel person som vill vara en bidragande resurs till din avdelning? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en förrådsarbetare till kund i Skellefteå. Är det här ett jobb som skulle passa dig? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Arbetet handlar i huvudsak om att förhindra driftstörningar. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för distributionen av eldningsolja 1, eldningsolja 5 och natronlut till våra förbrukare. Samt besiktning av brandsläckare, utlåning av brandsläckare samt att se till att beredskapsmasker finns i våra gasskyddsrum. Även lossning av ammoniak och provtryckning av kemdräkter. Du kommer också att arbeta med lossning/lastning av gods, ankomstkontroll, inleverans av gods, viss inventering förekommer, samt rondering och tillsyn av våra anläggningar.

Vem söker vi?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har förmågan att förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt samt att du har ett analyserande tankesätt. Vidare är det viktigt att är uppmärksam och du ser vad som behöver göras och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Därutöver har du en god förmåga att se detaljer och professionell framtoning som gör att du inger förtroende.

Meriterande kunskaper (ej krav)
  • Industri
  • Mek
  • Brand
  • Erfarenhet av förrådsverksamhet/godsmottagning
  • Program Maximo
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia, heltid, Skelleftehamn

Tillträdesdag

Så snart som möjligt och fram till och med den 18 Augusti 2023

Möjlighet till förläning kan förekomma

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! Observera att alla ansökningar ska ske via vår hemsida, lernia.se. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig Konsultchef Maria Johansson, maria.johansson@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare