Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Utilities Operator till vår kund i Skellefteå

Ansök nu
Utilities operator Skellefteå

Är du en kommunikativ och ansvarsfull person som är på jakt efter ett nytt jobb? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för att säkerställa kontinuerlig produktion med hög kvalitet och effektivitet? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia en utilities operator till ett uppdrag hos vår kund i Skellefteå. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och leder till meningsfull förändring. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia!

Om jobbet som utilities operator

Som utilities operator har du en viktig roll som innebär att arbeta proaktivt tillsammans med underhållsteamet, genomföra förebyggande åtgärder samt vidta lämpliga åtgärder vid fel och avvikelser. Tillsammans med resten av teamet är du en nyckelspelare för att utveckla och upprätthålla en säker arbetsmiljö. Dessutom ansvarar du för att interagera och kommunicera med operatörer, tekniker och underleverantörer kring förbättringsåtgärder som har eller bör genomföras, samt att övervaka processer och säkerställa hög teknisk funktionalitet.

Är du vår nya utilities operator?

Vi på Lernia söker dig med lägst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift och arbetar utan problem i Word, Powerpoint och Excel. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbeta med förbättringsarbete i en industriell miljö.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kommunicerar både tydligt och begripligt och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Vidare är det viktigt att du har en förmåga att se detaljer och att du har ett analyserande tankesätt. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Sist men inte minst har du ett systematiskt sätt att lösa uppgifter.

Om vår kund

Kunden är i batteribranschen. Genom en tillverkningsprocess med ren energi är deras uppdrag att leverera batterier med 80 % lägre koldioxidavtryck jämfört med de som tillverkas med kolenergi, och på så sätt göra världen till en bättre och renare plats

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vi intervjuar löpande för tjänsterna, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vänligen kontakta konsultchef Elin Ejrendahl via e-post: elin.ejrendahl@lernia.se. om du har några frågor eller funderingar.

Sista ansökningsdag är söndag 15 oktober 2023 men då vi arbetar med löpande urval kan uppdraget komma att tillsättas innan dess.

Kort om uppdraget

Placeringsort: Skellefteå

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: söndag 15 oktober 2023

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare